Åland

Slik bookes ferger fra Åland til Sverige

Det er flere fergeoverfarter fra Åland til Sverige. Ferger knytter pt. 3 havner på Åland med 3 havner i Sverige.

Det er 15 avganger daglig på 5 fergeruter som leveres av 4 fergeselskaper, inkludert Tallink Silja, Viking Line, Finnlines & Eckerö Linjen. Den kortest overfart tar omkring 2 Timer (Eckerö til Grisslehamn ).

Dette er en generell oversikt over de tjenestene som tilbys mellom Åland og Sverige. For oppdatert informasjon, bruk vår Pris-søk.

Åland Sverige kart

Trykk her for kart

Om Åland:

Åland er en autonom region i Finland i Østersjøen, med den Botniske Bugt i nord. Ålandsøyene er en øygruppe som danner den minste finske regionen.

Ålandsøyene geografiske plassering er av strategisk betydning. Øyene er en inngang til både Stockholm havn og den Botniske Bugt, som er beliggende nær den Finske Bugt.

Om Sverige:

Sverige er det største av de nordiske landene, omkranset av Norge og Finland og er knyttet til Danmark via Øresundsbroen.

Sverige byr på en rekke utendørs aktiviteter; fra skirenn, skøyteløp, vandring, kano, sykling, seilsport og ridning til durelivet som kan ses, fra brune bjørner til ulver. Landets gamle by Stockholm er en av de best kjente, og er et godt sted å oppleve landets kultur.