De Egeiske Øyer

Slik bookes ferger fra De Egeiske Øyer til Athen

Det er flere fergeoverfarter fra De Egeiske Øyer til Athen. Ferger knytter pt. 5 havner i De Egeiske Øyer med 2 havner i Athen.

Det er 43 avganger ukentlig på 10 fergeruter som leveres av 2 fergeselskaper, inkludert SeaJets & Hellenic Seaways. Den kortest overfart tar omkring 5 timer 30 minutter (Agios Kirikos til Pireus ).

Dette er en generell oversikt over de tjenestene som tilbys mellom De Egeiske Øyer og Athen. For oppdatert informasjon, bruk vår Pris-søk.

De Egeiske Øyer Athen kart

Trykk her for kart

Om De Egeiske Øyer:

De egeiske øyer ligger i Egeerhavet, mellom sør og østsiden av fastlands-Hellas og vestsiden av Tyrkia.

Det store området som dekkes av de egeiske øyer omfatter Kykladene, Dodekanesene, Nord-egeiske øyer, de Saroniske øyer, Sporadene, Kreta og de joniske øyer og Euboea. Øygruppen omfatter noen av de mest populære feriemålene som Kreta, Lemnos, Lesvos, Chios, Samos og Rhodos.

De egeiske øyer blir ofte sett på som den viktigste for gresk kultur og tradisjon. I tillegg til det åpenbare appellerende, sol og sand. Besøkende er tiltrukket av de tradisjonelle landsbyene hvitkalkede hus, så vel som de imponerende monumentene fra den forhistoriske sivilisasjonen som blomstret her.

Ferger er den primære metoden for å reise rundt øyene, og gjør det enkelt å komme seg rundt regionen.