De Egeiske Øyer

Slik bookes ferger fra De Egeiske Øyer til Athen

Det er ingen mangel på valgmuligheter når det kommer til ferge fra De Egeiske Øyer til Athen. Det er 2 fergeselskaper med samlet 12 fergeruter som knytter Mesta (Chios) til Lavrio & Pireus, Agios Efstratios til Lavrio , Limnos (Myrina) til Lavrio & Pireus, Chios til Pireus , Mytilene til Pireus , Evdilos til Pireus , Fournoi til Pireus , Vathi til Pireus , Agios Kirikos til Pireus , Mesta (Chios) til Lavrio & Pireus & Limnos (Myrina) til Lavrio & Pireus.

Den raskeste ruten mellom De Egeiske Øyer og Athen er Mesta (Chios) til Lavrio med en seiltid på ca. 5 timer 45 minutter. Med så mange ruter å velge imellom, gjør vi det lett og sammenligner alle tilsvarende ruter i en søkning, slik at du raskt kan finne det du ønsker.

De Egeiske Øyer Athen kart

Trykk her for kart

Om De Egeiske Øyer:

De egeiske øyer ligger i Egeerhavet, mellom sør og østsiden av fastlands-Hellas og vestsiden av Tyrkia.

Det store området som dekkes av de egeiske øyer omfatter Kykladene, Dodekanesene, Nord-egeiske øyer, de Saroniske øyer, Sporadene, Kreta og de joniske øyer og Euboea. Øygruppen omfatter noen av de mest populære feriemålene som Kreta, Lemnos, Lesvos, Chios, Samos og Rhodos.

De egeiske øyer blir ofte sett på som den viktigste for gresk kultur og tradisjon. I tillegg til det åpenbare appellerende, sol og sand. Besøkende er tiltrukket av de tradisjonelle landsbyene hvitkalkede hus, så vel som de imponerende monumentene fra den forhistoriske sivilisasjonen som blomstret her.

Ferger er den primære metoden for å reise rundt øyene, og gjør det enkelt å komme seg rundt regionen.