Dodekanesene

Slik bookes ferger fra Dodekanesene til Tyrkia

Det er 2 fergeruter mellom Dodekanesene og Tyrkia med 14 avganger ukentlig. Sky Marine leverer 2 ruter, Rhodos til Fethiye seiler 7 avganger ukentlig & Kos til Bodrum omkring 7 ganger ukentlig.

Regelmessigheten og varigheten av overfarter kan variere fra tid til annen, slik at vi anbefaler at du bruker pris-søk vår for overfarter fra Dodekanesene til Tyrkia for å sjekke informasjon.

Dodekanesene Tyrkia kart

Trykk her for kart

Ferger fra Dodekanesene til Tyrkia

Om Dodekanesene:

Dodekansene er en gruppe på 12 greske øyer og 150 mindre øyer i Det Egeiske Hav, som markerer den østlige enden på Kretahavet. Øyene hører til den sørlige Sporadene øygruppe, og har en rikt historie med bysantinske kirker og middelalderske borger.

Den største og mest kjente øya i gruppen er Rhoodos, som også har den mest historiske betydningen som øygruppens historiske hovedstad.

Om Tyrkia:

Tyrkia ligger ved Middelhavet i det vestlige Asia, med en liten del i det sørøstlige Europa.

Landet knytter Europa og Asia, og er kjent for sine historiske steder og arkeologiske vidunder. Men bortsett fra de historiske levningene, er det mye mer å beundre; fra de skyhøye fjellene og frodige daler til de søvnige landsbyene og hvite sandstrender.