Dodekanesene

Slik bookes ferger fra Dodekanesene til Tyrkia

Det er flere fergeoverfarter fra Dodekanesene til Tyrkia. Ferger knytter pt. 3 havner på Dodekanesene med 4 havner i Tyrkia.

Det er 51 avganger ukentlig på 5 fergeruter som leveres av 4 fergeselskaper, inkludert Sky Marine, Sea Dreams, Bodrum Express & Dentur Avrasya. Den kortest overfart tar omkring 20 Minutter (Kos til Bodrum ).

Dette er en generell oversikt over de tjenestene som tilbys mellom Dodekanesene og Tyrkia. For oppdatert informasjon, bruk vår Pris-søk.

Dodekanesene Tyrkia kart

Trykk her for kart

Om Dodekanesene:

Dodekansene er en gruppe på 12 greske øyer og 150 mindre øyer i Det Egeiske Hav, som markerer den østlige enden på Kretahavet. Øyene hører til den sørlige Sporadene øygruppe, og har en rikt historie med bysantinske kirker og middelalderske borger.

Den største og mest kjente øya i gruppen er Rhoodos, som også har den mest historiske betydningen som øygruppens historiske hovedstad.

Om Tyrkia:

Tyrkia ligger ved Middelhavet i det vestlige Asia, med en liten del i det sørøstlige Europa.

Landet knytter Europa og Asia, og er kjent for sine historiske steder og arkeologiske vidunder. Men bortsett fra de historiske levningene, er det mye mer å beundre; fra de skyhøye fjellene og frodige daler til de søvnige landsbyene og hvite sandstrender.