Hellas

Slik bookes ferger fra Hellas til Sporadene

Det er ingen mangel på valgmuligheter når det kommer til ferge fra Hellas til Sporadene. Det er 4 fergeselskaper med samlet 30 fergeruter som knytter Chora (Skopelos) til Alonissos , Alonissos til Chora (Skopelos) , Skiathos & Glossa (Skopelos), Skiathos til Alonissos , Chora (Skopelos) & Glossa (Skopelos), Chora (Skopelos) til Alonissos , Skiathos & Glossa (Skopelos), Thessaloniki til Alonissos , Skiathos & Chora (Skopelos), Mantoudi til Skiathos , Alonissos, Chora (Skopelos) & Glossa (Skopelos), Volos til Skiathos , Alonissos, Glossa (Skopelos) & Chora (Skopelos), Chora (Skopelos) til Alonissos , Skiathos & Glossa (Skopelos), Alonissos til Chora (Skopelos) , Skiathos & Glossa (Skopelos), Skiathos til Alonissos , Chora (Skopelos) & Glossa (Skopelos) & Glossa (Skopelos) til Skiathos , Chora (Skopelos) & Alonissos.

Den raskeste ruten mellom Hellas og Sporadene er Skiathos til Glossa (Skopelos) med en seiltid på ca. 15 Minutter. Med så mange ruter å velge imellom, gjør vi det lett og sammenligner alle tilsvarende ruter i en søkning, slik at du raskt kan finne det du ønsker.

Hellas Sporadene kart

Trykk her for kart

Ferger fra Hellas til Sporadene

Om Hellas:

Hellas er et land i Sør-Europa og har den 11. lengste kystlinjen i verden. Landet deler grenser med Albania, Makedonia, Bulgaria og Tyrkia, og har øyer i Egeerhavet, Det Joniske Hav og Middelhavet.

Fantastiske strender, hvitkalkede hus, historiske steder og solskinn gjør Hellas til ett av verdens mest populære turistmål.

Om Sporadene:

Sporadene er en gruppe på 24 øyer, som er beliggende på den østlige bredd av det greske fastlandet på den nordlige siden av Egeerhavet.

Sporadene kan skryte av å ha rik vegetasjon og grønt/blått hav, det sies å være det reneste i Egeerhavet.

Uansett om det er de vakre landsbyene med frodige grønne områder og tradisjonell arkitektur, eller den avslappende atmosfæren på stranden, er Sporadene en perfekt destinasjon for dem som lenges etter et paradis.