Italia

Slik bookes ferger fra Italia til Elba

Det er 4 fergeruter mellom Italia og Elba med 59 avganger daglig. Corsica Ferries leverer 1 rute, Piombino til Portoferraio som seiler 3 ganger daglig. Moby Lines leverer 2 ruter, Piombino til Portoferraio seiler 12 ganger daglig & Piombino til Cavo omkring 5 ganger daglig. Toremar leverer 4 ruter, Piombino til Portoferraio seiler 21 ganger daglig, Piombino til Cavo omkring 5 ganger daglig, Piombino til Rio Marina omkring 8 ganger daglig & Pianosa til Rio Marina omkring 1 gang ukenlig. Blu Navy leverer 1 rute, Piombino til Portoferraio som seiler 4 ganger daglig.

Regelmessigheten og varigheten av overfarter kan variere fra tid til annen, slik at vi anbefaler at du bruker pris-søk vår for overfarter fra Italia til Elba for å sjekke informasjon.

Italia Elba kart

Trykk her for kart

Ferger fra Italia til Elba

Om Italia:

Italia har flest Unesco verdensarvsområder i verden. Landet er kjent som fødestedet for den vestlige kulturen sammen med Hellas.

Italia er full av kunst og momumenter, og nesten hver eneste by byr på et par interessante steder. Fra de romerske ruinene, bysantinske byer og renessanse mesterverk til brosteinsbelagte gater, vakre kirker og fantastiske strender – Italia gir sjeldne opplevelser som ikke kan overvurderes.

Om Elba:

Elba er den største øya i det toskanske øyhavet og den tredje største øya i Italia, etter Sicilia og Sardinia. Denne middelhavs øy er del av Italia og bare 10 km fra vestkysten av det italienske fastlandet.

Øya har et særlig mildt klima og 147 km kyststrekninger. Dens uspolerte naturarv, majestetiske landskap, vakre kystlinje og frodige fejll og skog, gjør Elba til et populært feriemål.