Sverige

Slik bookes ferger fra Sverige til Åland

Det er flere fergeoverfarter fra Sverige til Åland. Ferger knytter pt. 3 havner i Sverige med 3 havner på Åland.

Det er 17 avganger daglig på 5 fergeruter som leveres av 4 fergeselskaper, inkludert Tallink Silja, Viking Line, Finnlines & Eckerö Linjen. Den kortest overfart tar omkring 1 time 45 minutter (Grisslehamn til Eckerö ).

Dette er en generell oversikt over de tjenestene som tilbys mellom Sverige og Åland. For oppdatert informasjon, bruk vår Pris-søk.

Sverige Åland kart

Trykk her for kart

Om Sverige:

Sverige er et skandinavisk land i Nord-Europa omkranset av Norge og Finland, og er knyttet til Danmark med en bro-tunnel.

Sverige har et fantastisk friluftsliv og tiltrekker mange besøkende om sommeren, hvor man kan nyte vandreturer mellom hytter eller campingplasser i de vakre fjellene.

Sverige byr også på kultur, kulturarv og kunst. I Stockholm eller Gøteborg kan man se fortiden, nåtiden og framtiden for Sverige.

Om Åland:

Åland er en selvstyrende region i Østersjøen, juridisk del av Finland, men med sin egen regjering på Åland. Øygruppen består av nesten 300 øyer, hvorav omkring 80 er bebodde.

Økonomien på Åland er dominert av shipping, som representerer 40% av økonomien, med Mariehamn; Berghamn og Langnæs som de største havnene. Det eneste offisielle språket på Åland er svensk. Bare 5% av befolkningen snakker finsk.