Åland

Slik bookes ferger fra Åland til Finland

Det er 4 fergeruter mellom Åland og Finland med 51 avganger ukentlig. Tallink Silja leverer 3 ruter, Langnas til Turku seiler 7 avganger ukentlig, Mariehamn til Helsingfors omkring 7 ganger ukentlig & Mariehamn til Turku omkring 7 ganger ukentlig. Viking Line leverer 3 ruter, Langnas til Turku seiler 7 avganger ukentlig, Mariehamn til Helsingfors omkring 2 ganger ukentlig & Mariehamn til Turku omkring 7 ganger ukentlig. Finnlines leverer 1 rute, Langnas til Naantali som seiler 14 ganger ukentlig.

Regelmessigheten og varigheten av overfarter kan variere fra tid til annen, slik at vi anbefaler at du bruker pris-søk vår for overfarter fra Åland til Finland for å sjekke informasjon.

Åland Finland kart

Trykk her for kart

Om Åland:

Åland er en autonom region i Finland i Østersjøen, med den Botniske Bugt i nord. Ålandsøyene er en øygruppe som danner den minste finske regionen.

Ålandsøyene geografiske plassering er av strategisk betydning. Øyene er en inngang til både Stockholm havn og den Botniske Bugt, som er beliggende nær den Finske Bugt.

Om Finland:

Finland er ett av verdens mest nordlige land, og ligger i nord Europa. Finland deler grenser med Sverige i vest, Norge i nord og Russland i øst.

Finland har kontrasterende vær med midnattssolen i den varme sommer og nordlyset i den snødekkede mørke vinter. Landets uspolert skoger og tusenvis av øyer og purker tilbyr masse av muligheter for besøkende, som ønsker å nyte de vakre naturlige omgivelser.