Polen

Slik bookes ferger fra Polen til Sverige

Det er 4 fergeruter mellom Polen og Sverige med 73 avganger ukentlig. Stena Line leverer 1 rute, Gdynia til Karlskrona som seiler 3 ganger daglig. TT Line leverer 1 rute, Swinoujscie til Trelleborg som seiler 12 ganger ukentlig. Polferries leverer 2 ruter, Swinoujscie til Ystad seiler 19 avganger ukentlig & Gdansk til Nynashamn omkring 7 ganger ukentlig. Unity Line leverer 1 rute, Swinoujscie til Ystad som seiler 14 ganger ukentlig.

Regelmessigheten og varigheten av overfarter kan variere fra tid til annen, slik at vi anbefaler at du bruker pris-søk vår for overfarter fra Polen til Sverige for å sjekke informasjon.

Polen Sverige kart

Trykk her for kart

Om Polen:

Polen er et sentral europeisk land med en nordlig kyst ved Østersjøen. Landet avgrenser mot Tyskland, Tsjekkia, Slovakia, Ukraina, Hviterussland, Litauen og en russisk enklave Kaliningrad Oblast.

Polen har mottatt et stigende nummer av turister siden det ble medlem av EU. Internasjonale reisende kommer for å oppleve landets rike kultur, fantastiske historiske steder og vakre landskap. Polen tilbyr noe for enhver smak.

Om Sverige:

Sverige er det største av de nordiske landene, omkranset av Norge og Finland og er knyttet til Danmark via Øresundsbroen.

Sverige byr på en rekke utendørs aktiviteter; fra skirenn, skøyteløp, vandring, kano, sykling, seilsport og ridning til durelivet som kan ses, fra brune bjørner til ulver. Landets gamle by Stockholm er en av de best kjente, og er et godt sted å oppleve landets kultur.