Celtic Link Ferries
Fergeselskap
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Celtic Link Ferries

Celtic Link Ferries hadde fergestjenester fra Cherbourg til Rosslare for turist- og fraktkjøretøy til de ble kjøpt opp av Stena Line i mars i 2014. Celtic Link ble opprettet i 2005 for å imøtekomme etterspørselen etter regelmessige og pålitelige fergeforbindelser for biler, fraktkjøretøy og passasjerer mellom Cherbourg og Rosslare. Servicen og prisen var sett opp slik at de kunne tilby lave priser og verdi for pengene på strekningen mellom Irland og Frankrike.

Når Celtic Link ferries var i drift hevdet de at de var de mest dristige, innovative og kostnadseffektive fergeselskapet som knyttet Irland til Frankrike.

Bruk directferries.no for å finne Celtic Link Ferries sine rutetider, priser og hvordan bestille Celtic Link Ferries fergebilletter. Er du ute etter den billigste prisen til reisemålet ditt? Slapp helt av, vi sammenligner også Celtic Link Ferries med alternative fergeselskaper.

[--Operator--] sine ruter og havner .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.