De egadiske øyer

Slik bookes ferger fra De egadiske øyer til Italia

Det er flere fergeoverfarter fra De egadiske øyer til Italia. Ferger knytter pt. 3 havner i De egadiske øyer med 0 havner i Italia.

Det er 59 avganger daglig på 6 fergeruter som leveres av 2 fergeselskaper, inkludert Liberty Lines Fast Ferries & Siremar. Den kortest overfart tar omkring 10 Minutter (Favignana til Levanzo ).

Dette er en generell oversikt over de tjenestene som tilbys mellom De egadiske øyer og Italia. For oppdatert informasjon, bruk vår Pris-søk.

De egadiske øyer Italia kart

Trykk her for kart

Om De egadiske øyer:

De egadiske øyene eller Egadi øyene som de er lokalt kjent som, er en øygruppe av små øyer i Middelhavet, utenfor nordvestkysten av Sicilia i Italia, og dekker et areal på rundt 38 kvadratkilometer.

Øygruppen består av Favignana (hovedøya, samt den største og travleste), Levanzo (liten og rolig) og Marettimo (øyen som er lengst vekk fra fastlandet), samt de mindre øyene Formica og Maraone, som befinner seg mellom Levanzo og Italias fastland.

Denne øygruppen er et land av underverk, og på grunn av en svært lav befolkning og et deilig middelhavsklima, så er den øygruppen et perfekt sted for de som elsker fred og ro, samt uberørt natur.

Med en av de vakreste sjøene i verden og en overflod av multi-farget dyre-og planteliv, så vil de egadiske øyene uten tvil ta pusten fra deg.

Det kreves at man reiser til Sicilia eller til fastlandet for videre reise til øygruppen, men dette avhenges av når på året man reiser.

Om Italia:

Italia ligger i Middelhavet i bunnen av Vest-Europa, med det Tyrrhenske Hav mot vest, det Ioniske Hav mot sør og Adriaterhavet mot øst.

Italia er det femte mest besøkte land i verden, og har flere verdensarv områder enn noe annet land. Roma, Milano, Venezia og Firenze er de mest populære destinasjonene i Italia, men landets rike samlinger av kunst, kultur og litteratur fra mange forskejllige perioder og regioner, gjør det umulig å bedømme, hvor det mest interessante stedet er.

Italia har omkring 6440 km av kyststrekning med utallige bukter og lange sandstrender. Det er lett å nå kystnære byer med bil fra et utvalg av ferger, store og små.