Sammenlign ferger fra De egadiske øyer til Sicilia
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise
Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Om De egadiske øyer

De egadiske øyene eller Egadi øyene som de er lokalt kjent som, er en øygruppe av små øyer i Middelhavet, utenfor nordvestkysten av Sicilia i Italia, og dekker et areal på rundt 38 kvadratkilometer.

Øygruppen består av Favignana (hovedøya, samt den største og travleste), Levanzo (liten og rolig) og Marettimo (øyen som er lengst vekk fra fastlandet), samt de mindre øyene Formica og Maraone, som befinner seg mellom Levanzo og Italias fastland.

Denne øygruppen er et land av underverk, og på grunn av en svært lav befolkning og et deilig middelhavsklima, så er den øygruppen et perfekt sted for de som elsker fred og ro, samt uberørt natur.

Med en av de vakreste sjøene i verden og en overflod av multi-farget dyre-og planteliv, så vil de egadiske øyene uten tvil ta pusten fra deg.

Det kreves at man reiser til Sicilia eller til fastlandet for videre reise til øygruppen, men dette avhenges av når på året man reiser.

Om Sicilia

Øya Sicilia, som ligger ut for Italias sørkyst, er den største av de mange italienske øyene og er omgitt av det joniske hav, Tyrrenhavet og Middelhavet.

Dele av Sicilia er på samme breddegrad som den nordafrikanske kysten, noe som resulterer i et mildt klima som gjør øya attraktiv året rundt, ikke bare for besøkender fra det italienske fastlandet, men også fra utlandet.

På Sicilias østkyst finner man Etna, den største aktive vulkanen i Europa.

Det er en rekke fergeruter til og fra naboøyene og det italienske fastlandet, samt internasjonale forbindelser til blant annet Malta og Tunesia.

Ferger fra De egadiske øyer til Sicilia

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.