De egadiske øyer

Slik bookes ferger fra De egadiske øyer til Sicilia

Det er flere fergeoverfarter fra De egadiske øyer til Sicilia. Ferger knytter pt. 3 havner i De egadiske øyer med 2 havner i Sicilia.

Det er 46 avganger daglig på 6 fergeruter som leveres av 2 fergeselskaper, inkludert Liberty Lines Fast Ferries & Siremar. Den kortest overfart tar omkring 25 Minutter (Levanzo til Trapani ).

Dette er en generell oversikt over de tjenestene som tilbys mellom De egadiske øyer og Sicilia. For oppdatert informasjon, bruk vår Pris-søk.

De egadiske øyer Sicilia kart

Trykk her for kart

Om De egadiske øyer:

De egadiske øyene eller Egadi øyene som de er lokalt kjent som, er en øygruppe av små øyer i Middelhavet, utenfor nordvestkysten av Sicilia i Italia, og dekker et areal på rundt 38 kvadratkilometer.

Øygruppen består av Favignana (hovedøya, samt den største og travleste), Levanzo (liten og rolig) og Marettimo (øyen som er lengst vekk fra fastlandet), samt de mindre øyene Formica og Maraone, som befinner seg mellom Levanzo og Italias fastland.

Denne øygruppen er et land av underverk, og på grunn av en svært lav befolkning og et deilig middelhavsklima, så er den øygruppen et perfekt sted for de som elsker fred og ro, samt uberørt natur.

Med en av de vakreste sjøene i verden og en overflod av multi-farget dyre-og planteliv, så vil de egadiske øyene uten tvil ta pusten fra deg.

Det kreves at man reiser til Sicilia eller til fastlandet for videre reise til øygruppen, men dette avhenges av når på året man reiser.

Om Sicilia:

Øya Sicilia, som ligger ut for Italias sørkyst, er den største av de mange italienske øyene og er omgitt av det joniske hav, Tyrrenhavet og Middelhavet.

Dele av Sicilia er på samme breddegrad som den nordafrikanske kysten, noe som resulterer i et mildt klima som gjør øya attraktiv året rundt, ikke bare for besøkender fra det italienske fastlandet, men også fra utlandet.

På Sicilias østkyst finner man Etna, den største aktive vulkanen i Europa.

Det er en rekke fergeruter til og fra naboøyene og det italienske fastlandet, samt internasjonale forbindelser til blant annet Malta og Tunesia.