De Egeiske Øyer

Slik bookes ferger fra De Egeiske Øyer til Samos

Det er ingen mangel på valgmuligheter når det kommer til ferge fra De Egeiske Øyer til Samos. Det er 2 fergeselskaper med samlet 15 fergeruter som knytter Fournoi til Pythagorio , Agios Kirikos til Pythagorio , Karlovassi & Vathi, Chios til Karlovassi & Vathi, Limnos (Myrina) til Vathi & Karlovassi, Mytilene til Vathi & Karlovassi, Fournoi til Pythagorio , Karlovassi & Vathi, Vathi til Karlovassi , Agios Kirikos til Pythagorio , Karlovassi & Vathi, Evdilos til Karlovassi & Vathi, Fournoi til Pythagorio , Karlovassi & Vathi & Limnos (Myrina) til Vathi & Karlovassi.

Den raskeste ruten mellom De Egeiske Øyer og Samos er Vathi til Karlovassi med en seiltid på ca. 40 Minutter. Med så mange ruter å velge imellom, gjør vi det lett og sammenligner alle tilsvarende ruter i en søkning, slik at du raskt kan finne det du ønsker.

De Egeiske Øyer Samos kart

Trykk her for kart

Om De Egeiske Øyer:

De egeiske øyer ligger i Egeerhavet, mellom sør og østsiden av fastlands-Hellas og vestsiden av Tyrkia.

Det store området som dekkes av de egeiske øyer omfatter Kykladene, Dodekanesene, Nord-egeiske øyer, de Saroniske øyer, Sporadene, Kreta og de joniske øyer og Euboea. Øygruppen omfatter noen av de mest populære feriemålene som Kreta, Lemnos, Lesvos, Chios, Samos og Rhodos.

De egeiske øyer blir ofte sett på som den viktigste for gresk kultur og tradisjon. I tillegg til det åpenbare appellerende, sol og sand. Besøkende er tiltrukket av de tradisjonelle landsbyene hvitkalkede hus, så vel som de imponerende monumentene fra den forhistoriske sivilisasjonen som blomstret her.

Ferger er den primære metoden for å reise rundt øyene, og gjør det enkelt å komme seg rundt regionen.

Om Samos:

Samos er en øy med unik natulig skjønnhet, som ligger i det østlige Egeerhavet, med Chios i nordvest og Dodekansene I sør.

Samos er en relativt stor øy med historiske steder spredt over hele øya. De sjarmerende grønne fjellene, som skaper en unik atmosfære, de eneløse vinmarkene, som produserer den berømte Samos vin og de valre kystene med rene hvite sandstrender, gjør alle Samos til et fantastisk sted å besøke.