Hellas

Slik bookes ferger fra Hellas til Joniske øyer

Det er flere fergeoverfarter fra Hellas til Joniske øyer. Ferger knytter pt. 2 havner i Hellas med 1 havn på Joniske Øyer.

Det er 91 avganger ukentlig på 6 fergeruter som leveres av 1 fergeselskap, inkludert Levante Ferries. Den kortest overfart tar omkring 20 minutter (Sami til Ithaka (Pisaetos) ).

Dette er en generell oversikt over de tjenestene som tilbys mellom Hellas og Joniske øyer. For oppdatert informasjon, bruk vår Pris-søk.

Hellas Joniske øyer kart

Trykk her for kart

Om Hellas:

Hellas er et land i Sør-Europa og har den 11. lengste kystlinjen i verden. Landet deler grenser med Albania, Makedonia, Bulgaria og Tyrkia, og har øyer i Egeerhavet, Det Joniske Hav og Middelhavet.

Fantastiske strender, hvitkalkede hus, historiske steder og solskinn gjør Hellas til ett av verdens mest populære turistmål.

Om Joniske øyer:

De Joniske Øyer er en gruppe av greske øyer ut for Hellas vestkyst i det Joniske Hav, også kjent som de vestlige greske øyene.

I motsetning til Kykladene, er De Joniske Øyer kjent for å være blomstrende med grønt. Med tydelig tradisjon, gastronomi og arkitektyr på hver av øyene, er det vanskelig ikke å falle for De Joniske Øer.