Hellas

Slik bookes ferger fra Hellas til Joniske øyer

Det er ingen mangel på valgmuligheter når det kommer til ferge fra Hellas til Joniske øyer. Det er 3 fergeselskaper med samlet 19 fergeruter som knytter Pireus til Kythira & Antikythira, Kissamos til Kythira & Antikythira, Gythion til Kythira & Antikythira, Kythira til Antikythira , Antikythira til Kythira , Gythion til Kythira & Antikythira, Sami til Ithaka (Pisaetos) , Patras til Sami & Ithaka (Pisaetos), Ithaka (Pisaetos) til Sami , Kyllini til Poros (Kefalonia) & Zante & Patras til Sami & Ithaka (Pisaetos).

Den raskeste ruten mellom Hellas og Joniske øyer er Sami til Ithaka (Pisaetos) med en seiltid på ca. 20 Minutter. Med så mange ruter å velge imellom, gjør vi det lett og sammenligner alle tilsvarende ruter i en søkning, slik at du raskt kan finne det du ønsker.

Hellas Joniske øyer kart

Trykk her for kart

Om Hellas:

Hellas er et land i Sør-Europa og har den 11. lengste kystlinjen i verden. Landet deler grenser med Albania, Makedonia, Bulgaria og Tyrkia, og har øyer i Egeerhavet, Det Joniske Hav og Middelhavet.

Fantastiske strender, hvitkalkede hus, historiske steder og solskinn gjør Hellas til ett av verdens mest populære turistmål.

Om Joniske øyer:

De Joniske Øyer er en gruppe av greske øyer ut for Hellas vestkyst i det Joniske Hav, også kjent som de vestlige greske øyene.

I motsetning til Kykladene, er De Joniske Øyer kjent for å være blomstrende med grønt. Med tydelig tradisjon, gastronomi og arkitektyr på hver av øyene, er det vanskelig ikke å falle for De Joniske Øer.