Italia

Slik bookes ferger fra Italia til Kroatia

Det er flere fergeoverfarter fra Italia til Kroatia. Ferger knytter pt. 4 havner i Italia med 7 havner i Kroatia.

Det er 25 avganger ukentlig på 8 fergeruter som leveres av 4 fergeselskaper, inkludert SNAV, Jadrolinija, Kompas & Gomo Viaggi. Den kortest overfart tar omkring 2 timer 45 minutter (Pesaro til Mali Losinj ).

Dette er en generell oversikt over de tjenestene som tilbys mellom Italia og Kroatia. For oppdatert informasjon, bruk vår Pris-søk.

Italia Kroatia kart

Trykk her for kart

Om Italia:

Italia har flest Unesco verdensarvsområder i verden. Landet er kjent som fødestedet for den vestlige kulturen sammen med Hellas.

Italia er full av kunst og momumenter, og nesten hver eneste by byr på et par interessante steder. Fra de romerske ruinene, bysantinske byer og renessanse mesterverk til brosteinsbelagte gater, vakre kirker og fantastiske strender – Italia gir sjeldne opplevelser som ikke kan overvurderes.

Om Kroatia:

Kroatia er en populær turist reisemål, som ligger i det sørøstlige Europa, på tvers av Adriaterhavet fra Italia.

Med sine varme somre, milde vintre, perfekte strender, idylliske øyer og diverse byer er det lett å se hvorfor flere og flere turister besøker Kroatia hvert år.

Det er lett å nå Kroatia og landets øyer med ferger, og det er mange fergeselskaper og ruter, det passer til de fleste geografiske behovene.

Hvis man reiser via det nordlige Italia og uten kjøretøy, er det en sesongbestemt service fra Venezia til en rekke reisemål på Istrias kyst.

Hvis man reiser med kjøretøy, eller en destinasjon lengre sørpå, skal man seile fra Ancona, Pescara eller Bari. Overfartene er regelmessige og drives av moderne ferger, og turen er avslappende og behagelig.