Sporadene

Slik bookes ferger fra Sporadene til Hellas

Det er ingen mangel på valgmuligheter når det kommer til ferge fra Sporadene til Hellas. Det er 4 fergeselskaper med samlet 28 fergeruter som knytter Skiathos til Volos , Chora (Skopelos) til Alonissos , Volos, Skiathos, Thessaloniki, Mantoudi & Glossa (Skopelos), Alonissos til Chora (Skopelos) , Volos, Skiathos, Thessaloniki, Mantoudi, Glossa (Skopelos) & Agnontas (Skopelos), Chora (Skopelos) til Alonissos , Volos, Skiathos, Thessaloniki, Mantoudi & Glossa (Skopelos), Alonissos til Chora (Skopelos) , Volos, Skiathos, Thessaloniki, Mantoudi, Glossa (Skopelos) & Agnontas (Skopelos), Skiathos til Volos , Alonissos, Chora (Skopelos), Thessaloniki, Mantoudi, Glossa (Skopelos), Agios Konstantinos & Glyfa, Chora (Skopelos) til Alonissos , Volos, Skiathos, Thessaloniki, Mantoudi & Glossa (Skopelos), Alonissos til Chora (Skopelos) , Volos, Skiathos, Thessaloniki, Mantoudi, Glossa (Skopelos) & Agnontas (Skopelos), Skiathos til Volos , Alonissos, Chora (Skopelos), Thessaloniki, Mantoudi, Glossa (Skopelos), Agios Konstantinos & Glyfa, Chora (Skopelos) til Alonissos , Volos, Skiathos, Thessaloniki, Mantoudi & Glossa (Skopelos) & Skiathos til Volos , Alonissos, Chora (Skopelos), Thessaloniki, Mantoudi, Glossa (Skopelos), Agios Konstantinos & Glyfa.

Den raskeste ruten mellom Sporadene og Hellas er Skiathos til Glossa (Skopelos) med en seiltid på ca. 15 Minutter. Med så mange ruter å velge imellom, gjør vi det lett og sammenligner alle tilsvarende ruter i en søkning, slik at du raskt kan finne det du ønsker.

Sporadene Hellas kart

Trykk her for kart

Ferger fra Sporadene til Hellas

Om Sporadene:

Sporadene er en øygruppe bestående av 24 øyer langs østkysten av Hellas i Egeerhavet.

I motsetning til de andre Kykladene med forrevne bretter og blendende landsbyer, har Sporadene skogkledde fjell som fører til noen av de beste strendene i Egeerhavet, og husene har stein ta i stedet for de hvitkalkede hustakene.

Med tee vegetasjon, steinete landskap og rent blått hav, er Sporadene en unik destinasjon.

Om Hellas:

Hellas er et av verdens mest besøkte land. Hellas, som kan skryte av 16.000 km med kyststrekning, har Egeerhavet mod øst. Det joniske hav mot vest, Middelhavet mot sør og mange øyer.

Hellas er et varierende land med et fjellrikt fastland og fantastiske øyer med hvitkalkede hus og kirker med blå kuppel. Mange av de greske strendene har fått tildelt det blå flagget, mens landets rike historie og arv har sikret det 18 Unesco verdensarv områder.

Det greske fastlandet kan lett nås med ferge over Adriaterhavet fra Italia, mens det er mange innenlandske fergeservicer på grunn av de mange øyene. De innenlandkse fergene er moderne, men de variere basert på reisetypen. De lengre ruten e drives av konvensjonelle passasjerferge, men de kortere rutene mellom øyene drives av katamaraner og hurtigbåter.