Tyskland

Slik bookes ferger fra Tyskland til Sverige

Det er flere fergeoverfarter fra Tyskland til Sverige. Ferger knytter pt. 3 havner i Tyskland med 5 havner i Sverige.

Det er 92 avganger ukentlig på 6 fergeruter som leveres av 4 fergeselskaper, inkludert Stena Line, TT Line, Finnlines & Hansa Destinations. Den kortest overfart tar omkring 6 Timer (Rostock til Trelleborg ).

Dette er en generell oversikt over de tjenestene som tilbys mellom Tyskland og Sverige. For oppdatert informasjon, bruk vår Pris-søk.

Tyskland Sverige kart

Trykk her for kart

Om Tyskland:

Tyskland er den største økonomiske og politiske makten i EU. Landet er beliggende i det vestlige og sentrale Europa, med Berlin som hovedstad og største by.

Tyskland er et stort og varierende land med mange historiske regioner, en avslappende atmosfære og kultur internasjonalisme. Mangfoldigheten dens vises også i Tysklands landskap, med kystlinje i nord og Alpene i sør.

Om Sverige:

Sverige er det største av de nordiske landene, omkranset av Norge og Finland og er knyttet til Danmark via Øresundsbroen.

Sverige byr på en rekke utendørs aktiviteter; fra skirenn, skøyteløp, vandring, kano, sykling, seilsport og ridning til durelivet som kan ses, fra brune bjørner til ulver. Landets gamle by Stockholm er en av de best kjente, og er et godt sted å oppleve landets kultur.