Tyskland

Slik bookes ferger fra Tyskland til Sverige

Det er 4 fergeruter mellom Tyskland og Sverige med 89 avganger ukentlig. Stena Line leverer 2 ruter, Kiel til Gøteborg seiler 7 avganger ukentlig & Rostock til Trelleborg omkring 3 ganger daglig. TT Line leverer 2 ruter, Rostock til Trelleborg seiler 3 ganger daglig & Travemunde til Trelleborg omkring 3 ganger daglig. Finnlines leverer 1 rute, Travemunde til Malmo som seiler 19 ganger ukentlig.

Regelmessigheten og varigheten av overfarter kan variere fra tid til annen, slik at vi anbefaler at du bruker pris-søk vår for overfarter fra Tyskland til Sverige for å sjekke informasjon.

Tyskland Sverige kart

Trykk her for kart

Om Tyskland:

Tyskland er den største økonomiske og politiske makten i EU. Landet er beliggende i det vestlige og sentrale Europa, med Berlin som hovedstad og største by.

Tyskland er et stort og varierende land med mange historiske regioner, en avslappende atmosfære og kultur internasjonalisme. Mangfoldigheten dens vises også i Tysklands landskap, med kystlinje i nord og Alpene i sør.

Om Sverige:

Sverige er det største av de nordiske landene, omkranset av Norge og Finland og er knyttet til Danmark via Øresundsbroen.

Sverige byr på en rekke utendørs aktiviteter; fra skirenn, skøyteløp, vandring, kano, sykling, seilsport og ridning til durelivet som kan ses, fra brune bjørner til ulver. Landets gamle by Stockholm er en av de best kjente, og er et godt sted å oppleve landets kultur.