Æoliske Øyer

Slik bookes ferger fra Æoliske Øyer til Sicilia

Det er ingen mangel på valgmuligheter når det kommer til ferge fra Æoliske Øyer til Sicilia. Det er 2 fergeselskaper med samlet 21 fergeruter som knytter Vulcano til Palermo , Lipari til Palermo , Milazzo & Messina, Salina til Palermo , Milazzo & Messina, Rinella til Palermo , Milazzo & Messina, Filicudi til Palermo & Milazzo, Alicudi til Palermo & Milazzo, Stromboli til Milazzo & Messina, Rinella til Palermo , Milazzo & Messina, Vulcano til Palermo , Milazzo & Messina, Lipari til Palermo , Milazzo & Messina & Salina til Palermo , Milazzo & Messina.

Den raskeste ruten mellom Æoliske Øyer og Sicilia er Vulcano til Milazzo med en seiltid på ca. 45 Minutter. Med så mange ruter å velge imellom, gjør vi det lett og sammenligner alle tilsvarende ruter i en søkning, slik at du raskt kan finne det du ønsker.

Æoliske Øyer Sicilia kart

Trykk her for kart

Om Æoliske Øyer:

De Unesco-beskyttet Eoliske Øyer er en vulkansk øygruppe i Tyrrenhavet, ut for Sicilias nordlige kyst. Øygruppen består av syv øyer og fem små holmer. Dens nåværende form er et resultat av vulkansk aktivitet over en 260.000 år periode.

De Eoliske Øyer kan skryte av sine ekstraordinære naturlige skjønnhet. Dens dramatiske svarte sandstrander, klippekyster og boblende mudderbad, tiltrekker opp til 200.000 besøkende årlig, og gjør disse små øyene til et virkelig vidunderlig reisemål.

Om Sicilia:

Øya Sicilia, som ligger ut for Italias sørkyst, er den største av de mange italienske øyene og er omgitt av det joniske hav, Tyrrenhavet og Middelhavet.

Dele av Sicilia er på samme breddegrad som den nordafrikanske kysten, noe som resulterer i et mildt klima som gjør øya attraktiv året rundt, ikke bare for besøkender fra det italienske fastlandet, men også fra utlandet.

På Sicilias østkyst finner man Etna, den største aktive vulkanen i Europa.

Det er en rekke fergeruter til og fra naboøyene og det italienske fastlandet, samt internasjonale forbindelser til blant annet Malta og Tunesia.