Joniske øyer

Slik bookes ferger fra Joniske øyer til Hellas

Det er flere fergeoverfarter fra Joniske øyer til Hellas. Ferger knytter pt. 1 havn på Joniske Øyer med 2 havner i Hellas.

Det er 91 avganger ukentlig på 6 fergeruter som leveres av 1 fergeselskap, inkludert Levante Ferries. Den kortest overfart tar omkring 20 minutter (Sami til Ithaka (Pisaetos) ).

Dette er en generell oversikt over de tjenestene som tilbys mellom Joniske øyer og Hellas. For oppdatert informasjon, bruk vår Pris-søk.

Joniske øyer Hellas kart

Trykk her for kart

Om Joniske øyer:

De Joniske Øyer er en rekke greske øyer langs Hellas vestkyst, som ligger i Det Joniske Hav. Øygruppen omfatter syv hovedøyer, samt mange mindre øyer.

De Joniske Øyer er et populært turistmål, og er best kjent for sine strende, krystallklart vann, vakre arkitektur, sjarmerende landsbyer og fantastiske landområder, og hver enkel av øyene har sin egen særskilte karakter.

Om Hellas:

Hellas er et av verdens mest besøkte land. Hellas, som kan skryte av 16.000 km med kyststrekning, har Egeerhavet mod øst. Det joniske hav mot vest, Middelhavet mot sør og mange øyer.

Hellas er et varierende land med et fjellrikt fastland og fantastiske øyer med hvitkalkede hus og kirker med blå kuppel. Mange av de greske strendene har fått tildelt det blå flagget, mens landets rike historie og arv har sikret det 18 Unesco verdensarv områder.

Det greske fastlandet kan lett nås med ferge over Adriaterhavet fra Italia, mens det er mange innenlandske fergeservicer på grunn av de mange øyene. De innenlandkse fergene er moderne, men de variere basert på reisetypen. De lengre ruten e drives av konvensjonelle passasjerferge, men de kortere rutene mellom øyene drives av katamaraner og hurtigbåter.