Joniske øyer

Slik bookes ferger fra Joniske øyer til Hellas

Det er ingen mangel på valgmuligheter når det kommer til ferge fra Joniske øyer til Hellas. Det er 3 fergeselskaper med samlet 18 fergeruter som knytter Kythira til Pireus , Antikythira til Pireus , Kissamos, Kythira & Gythion, Kythira til Pireus , Kissamos & Antikythira, Antikythira til Pireus , Kissamos, Kythira & Gythion, Kythira til Pireus , Kissamos & Antikythira, Antikythira til Pireus , Kissamos, Kythira & Gythion, Sami til Ithaka (Pisaetos) & Patras, Ithaka (Pisaetos) til Sami & Patras, Sami til Ithaka (Pisaetos) & Patras, Poros (Kefalonia) til Kyllini & Zante til Kyllini .

Den raskeste ruten mellom Joniske øyer og Hellas er Sami til Ithaka (Pisaetos) med en seiltid på ca. 20 Minutter. Med så mange ruter å velge imellom, gjør vi det lett og sammenligner alle tilsvarende ruter i en søkning, slik at du raskt kan finne det du ønsker.

Joniske øyer Hellas kart

Trykk her for kart

Om Joniske øyer:

De Joniske Øyer er en rekke greske øyer langs Hellas vestkyst, som ligger i Det Joniske Hav. Øygruppen omfatter syv hovedøyer, samt mange mindre øyer.

De Joniske Øyer er et populært turistmål, og er best kjent for sine strende, krystallklart vann, vakre arkitektur, sjarmerende landsbyer og fantastiske landområder, og hver enkel av øyene har sin egen særskilte karakter.

Om Hellas:

Hellas er et av verdens mest besøkte land. Hellas, som kan skryte av 16.000 km med kyststrekning, har Egeerhavet mod øst. Det joniske hav mot vest, Middelhavet mot sør og mange øyer.

Hellas er et varierende land med et fjellrikt fastland og fantastiske øyer med hvitkalkede hus og kirker med blå kuppel. Mange av de greske strendene har fått tildelt det blå flagget, mens landets rike historie og arv har sikret det 18 Unesco verdensarv områder.

Det greske fastlandet kan lett nås med ferge over Adriaterhavet fra Italia, mens det er mange innenlandske fergeservicer på grunn av de mange øyene. De innenlandkse fergene er moderne, men de variere basert på reisetypen. De lengre ruten e drives av konvensjonelle passasjerferge, men de kortere rutene mellom øyene drives av katamaraner og hurtigbåter.