Menorca

Slik bookes ferger fra Menorca til Spania

Det er flere fergeoverfarter fra Menorca til Spania. Ferger knytter pt. 2 havner på Menorca med 2 havner i Spania.

Det er 89 avganger ukentlig på 6 fergeruter som leveres av 5 fergeselskaper, inkludert Corsica Ferries, Balearia, Trasmediterranea, Grandi Navi Veloci & FRS Iberia. Den kortest overfart tar omkring 1 time 15 minutter (Ciutadella til Alcudia ).

Dette er en generell oversikt over de tjenestene som tilbys mellom Menorca og Spania. For oppdatert informasjon, bruk vår Pris-søk.

Menorca Spania kart

Trykk her for kart

Om Menorca:

Menorca er den nest største av De Baleariske Øyer, som ligger i Middelhavet øst for Mallorca. Navnet Menorca betyr ”mindre øyer”, og stammer fra størrelsen dens i forhold til nærliggende øy Mallorca.

Menorca er den minst besøkte og mest rolige blant øygruppen. På tross av den lille størrelsen har Menorca det samme antall strender som Mallorca og Ibiza har til sammen.

Om Spania:

Spania er et vakkert og varieret land beliggende i den sørvestlige delen av Europa. Spania er et land, som er kjent for strendene sine, og den geografiske og kulturelle siden av landet, kommer ofte som en overraskelse for besøkender.

Dette eksotiske landet har virkelig det hele, fra frodige enge, grønne daler og bretter til snøkledde fjell og nesten øde områder i sør. Det er ikke underlig at Spania er det tredje mest besøkte land i Europa.

Nord, øst og sør sider av landet er ut mot havet, slik at det er lett å komme til Spania med ferge. Det er regelmessige overfarter til og fra Storbritannia, og selv om overfartene ofte er lange, er skipene av høy kvalitet, slik at det er en svært behagelig reise. Det samme gjelder for ferger over Middelhavet fra Italia.

Fra den nordafrikanske kysten kan man seile fra Marokko, Melilla og Algerie. Det er mange forbindelser til fastlandet fra Balearene og Kanariøyene.