Spania

Slik bookes ferger fra Spania til Marokko

Det er flere fergeoverfarter fra Spania til Marokko. Ferger knytter pt. 5 havner i Spania med 4 havner i Marokko.

Det er 54 avganger daglig på 8 fergeruter som leveres av 8 fergeselskaper, inkludert Balearia, Trasmediterranea, Naviera Armas, Grandi Navi Veloci, La Meridionale, Inter Shipping, AML & FRS. Den kortest overfart tar omkring 1 time (Algeciras til Tangier Med ).

Dette er en generell oversikt over de tjenestene som tilbys mellom Spania og Marokko. For oppdatert informasjon, bruk vår Pris-søk.

Spania Marokko kart

Trykk her for kart

Om Spania:

Spania ligger på den iberiske halvøya og er omgitt av Middelhavet mot sør og øst.

Det praktfulle været, beliggenheten, vakre kysten og forskjelligartede landskap har gjort Spania til ett av de mest populære reisemål i verden.

Hovedstaden Madria har snodde gater, som alle samles i byens sentrum, mens det foretrukne turistmålet Barcelona er berømt for sin fantastiske kunst.

Om Marokko:

Marokko er et nordafrikansk land, som er beliggende ved Gibraltarstredet med vestkyst ved nord Atlanterhavet og nordkyst ved Middelhavet.

Marokkos travle krydder markeder, fantastiske moskeer, hvitkalkede kystbyer og middeladerske bysenter vil uten tvil overvelde deg med de fantastiske fargene, dufte og lyder av islamisk Afrika. Landets kultur og gamle byer bringer over 10 millioner besøkende årlig.