Spania

Slik bookes ferger fra Spania til Marokko

Det er 4 fergeruter mellom Spania og Marokko med 19 avganger ukentlig. Balearia leverer 2 ruter, Almeria til Nador seiler 8 avganger ukentlig & Algeciras til Tangier Med omkring 5 ganger ukentlig. Trasmediterranea leverer 1 rute, Almeria til Nador som seiler 1 gang ukenlig. Grandi Navi Veloci leverer 2 ruter, Barcelona til Tangier Med seiler 2 avganger ukentlig & Barcelona til Nador omkring 3 ganger ukentlig.

Regelmessigheten og varigheten av overfarter kan variere fra tid til annen, slik at vi anbefaler at du bruker pris-søk vår for overfarter fra Spania til Marokko for å sjekke informasjon.

Spania Marokko kart

Trykk her for kart

Om Spania:

Spania ligger på den iberiske halvøya og er omgitt av Middelhavet mot sør og øst.

Det praktfulle været, beliggenheten, vakre kysten og forskjelligartede landskap har gjort Spania til ett av de mest populære reisemål i verden.

Hovedstaden Madria har snodde gater, som alle samles i byens sentrum, mens det foretrukne turistmålet Barcelona er berømt for sin fantastiske kunst.

Om Marokko:

Marokko er et nordafrikansk land, som er beliggende ved Gibraltarstredet med vestkyst ved nord Atlanterhavet og nordkyst ved Middelhavet.

Marokkos travle krydder markeder, fantastiske moskeer, hvitkalkede kystbyer og middeladerske bysenter vil uten tvil overvelde deg med de fantastiske fargene, dufte og lyder av islamisk Afrika. Landets kultur og gamle byer bringer over 10 millioner besøkende årlig.