Dodekanesene

Slik bookes ferger fra Dodekanesene til De Egeiske Øyer

Det er ingen mangel på valgmuligheter når det kommer til ferge fra Dodekanesene til De Egeiske Øyer. Det er 3 fergeselskaper med samlet 47 fergeruter som knytter Agathonisi til Pythagorio , Arki til Pythagorio , Patmos til Pythagorio , Agios Kirikos, Fournoi, Chios, Limnos (Myrina), Mytilene, Vathi & Evdilos, Lipsi til Pythagorio , Agios Kirikos, Fournoi & Evdilos, Leros til Pythagorio , Agios Kirikos, Fournoi, Chios, Mytilene, Limnos (Myrina) & Vathi, Kalymnos til Pythagorio , Agios Kirikos & Fournoi, Kos til Pythagorio , Agios Kirikos, Fournoi, Vathi & Evdilos, Patmos til Pythagorio , Agios Kirikos, Fournoi, Chios, Limnos (Myrina), Mytilene, Vathi & Evdilos, Lipsi til Pythagorio , Agios Kirikos, Fournoi & Evdilos, Leros til Pythagorio , Agios Kirikos, Fournoi, Chios, Mytilene, Limnos (Myrina) & Vathi & Kalymnos til Pythagorio , Agios Kirikos & Fournoi.

Den raskeste ruten mellom Dodekanesene og De Egeiske Øyer er Agathonisi til Pythagorio med en seiltid på ca. 35 Minutter. Med så mange ruter å velge imellom, gjør vi det lett og sammenligner alle tilsvarende ruter i en søkning, slik at du raskt kan finne det du ønsker.

Dodekanesene De Egeiske Øyer kart

Trykk her for kart

Ferger fra Dodekanesene til De Egeiske Øyer

Om Dodekanesene:

Dodekansene er en gruppe på 12 greske øyer og 150 mindre øyer i Det Egeiske Hav, som markerer den østlige enden på Kretahavet. Øyene hører til den sørlige Sporadene øygruppe, og har en rikt historie med bysantinske kirker og middelalderske borger.

Den største og mest kjente øya i gruppen er Rhoodos, som også har den mest historiske betydningen som øygruppens historiske hovedstad.

Om De Egeiske Øyer:

De Egeiske Øyer ligger i Det Egeisk Hav, mellom den sørlige og østlige delen av det greske fastlandet og den vestlige siden av Tyrkia. Den sørligste øya er Kreta, som også er Hellas største øy og markerer enden av Det Egeisk Hav.

De Egeiske Øyer ses ofte som en stor del av gresk kultur og tradisjon. De vakre sandstrendene, karakteristisk arkitektur, tradisjonell livsstil og varme, gjestfritt mennesker gir alle en spesiell opplevelse.