Mallorca

Slik bookes ferger fra Mallorca til Spania

Det er flere fergeoverfarter fra Mallorca til Spania. Ferger knytter pt. 2 havner på Mallorca med 3 havner i Spania.

Det er 32 avganger daglig på 10 fergeruter som leveres av 6 fergeselskaper, inkludert Corsica Ferries, Balearia, Trasmediterranea, Grandi Navi Veloci, FRS Iberia & Trasmed GLE. Den kortest overfart tar omkring 1 time 15 minutter (Alcudia til Ciutadella ).

Dette er en generell oversikt over de tjenestene som tilbys mellom Mallorca og Spania. For oppdatert informasjon, bruk vår Pris-søk.

Mallorca Spania kart

Trykk her for kart

Om Mallorca:

Mallorca er den største øya blant De Baleariske Øyer, som ligger i Middelhavet. Hovedstaden er Palma, som også er hovedstaden i den selvstyrende øygruppen.

Mallorca er kjent for sine solrike strender, fantastiske landskap, vidunderlige fjell og mat fra Middelhavet, og velkommer omkring 10 millioner turister i året.

Det er et stort tilby av attraksjoner for enhver smak, slik at Mallorca er et spennende feriemål for alle.

Om Spania:

Spania er et vakkert og varieret land beliggende i den sørvestlige delen av Europa. Spania er et land, som er kjent for strendene sine, og den geografiske og kulturelle siden av landet, kommer ofte som en overraskelse for besøkender.

Dette eksotiske landet har virkelig det hele, fra frodige enge, grønne daler og bretter til snøkledde fjell og nesten øde områder i sør. Det er ikke underlig at Spania er det tredje mest besøkte land i Europa.

Nord, øst og sør sider av landet er ut mot havet, slik at det er lett å komme til Spania med ferge. Det er regelmessige overfarter til og fra Storbritannia, og selv om overfartene ofte er lange, er skipene av høy kvalitet, slik at det er en svært behagelig reise. Det samme gjelder for ferger over Middelhavet fra Italia.

Fra den nordafrikanske kysten kan man seile fra Marokko, Melilla og Algerie. Det er mange forbindelser til fastlandet fra Balearene og Kanariøyene.