Finland

Slik bookes ferger fra Finland til Sverige

Det er ingen mangel på valgmuligheter når det kommer til ferge fra Finland til Sverige. Det er 6 fergeselskaper med samlet 11 fergeruter som knytter Hanko til Nynashamn , Helsingfors til Stockholm , Turku til Stockholm & Kapellskar, Langnas til Stockholm & Kapellskar, Mariehamn til Stockholm & Kapellskar, Langnas til Stockholm & Kapellskar, Helsingfors til Stockholm , Turku til Stockholm & Kapellskar, Langnas til Stockholm & Kapellskar, Mariehamn til Stockholm & Kapellskar & Langnas til Stockholm & Kapellskar.

Den raskeste ruten mellom Finland og Sverige er Eckerö til Grisslehamn med en seiltid på ca. 2 Timer. Med så mange ruter å velge imellom, gjør vi det lett og sammenligner alle tilsvarende ruter i en søkning, slik at du raskt kan finne det du ønsker.

Finland Sverige kart

Trykk her for kart

Om Finland:

Finland er et nordisk land i Nord-Europa, som er omgitt av Sverige i vest, Norge i nord, Russland i øst og Estland i sør over den Finske Bukt.

I modsetning til naboene sine Norge og Sverige, er landskapet nokså flatt med rullende sletter, purker og lave brette, men det bare er fjell mye nord på.

Om Sverige:

Sverige er det største av de nordiske landene, omkranset av Norge og Finland og er knyttet til Danmark via Øresundsbroen.

Sverige byr på en rekke utendørs aktiviteter; fra skirenn, skøyteløp, vandring, kano, sykling, seilsport og ridning til durelivet som kan ses, fra brune bjørner til ulver. Landets gamle by Stockholm er en av de best kjente, og er et godt sted å oppleve landets kultur.