Finland

Slik bookes ferger fra Finland til Sverige

Det er flere fergeoverfarter fra Finland til Sverige. Ferger knytter pt. 4 havner i Finland med 4 havner i Sverige.

Det er 24 avganger daglig på 9 fergeruter som leveres av 5 fergeselskaper, inkludert Tallink Silja, Viking Line, Finnlines, Eckerö Linjen & Wasaline. Den kortest overfart tar omkring 2 Timer (Eckerö til Grisslehamn ).

Dette er en generell oversikt over de tjenestene som tilbys mellom Finland og Sverige. For oppdatert informasjon, bruk vår Pris-søk.

Finland Sverige kart

Trykk her for kart

Om Finland:

Finland er et nordisk land i Nord-Europa, som er omgitt av Sverige i vest, Norge i nord, Russland i øst og Estland i sør over den Finske Bukt.

I modsetning til naboene sine Norge og Sverige, er landskapet nokså flatt med rullende sletter, purker og lave brette, men det bare er fjell mye nord på.

Om Sverige:

Sverige er det største av de nordiske landene, omkranset av Norge og Finland og er knyttet til Danmark via Øresundsbroen.

Sverige byr på en rekke utendørs aktiviteter; fra skirenn, skøyteløp, vandring, kano, sykling, seilsport og ridning til durelivet som kan ses, fra brune bjørner til ulver. Landets gamle by Stockholm er en av de best kjente, og er et godt sted å oppleve landets kultur.