Sicilia

Slik bookes ferger fra Sicilia til Æoliske Øyer

Det er ingen mangel på valgmuligheter når det kommer til ferge fra Sicilia til Æoliske Øyer. Det er 2 fergeselskaper med samlet 23 fergeruter som knytter Palermo til Panarea , Milazzo til Stromboli , Rinella, Vulcano, Lipari, Salina, Alicudi, Panarea, Filicudi & Ginostra (Stromboli), Messina til Lipari , Rinella, Salina, Vulcano, Panarea & Stromboli & Milazzo til Stromboli , Rinella, Vulcano, Lipari, Salina, Alicudi, Panarea, Filicudi & Ginostra (Stromboli).

Den raskeste ruten mellom Sicilia og Æoliske Øyer er Milazzo til Vulcano med en seiltid på ca. 45 Minutter. Med så mange ruter å velge imellom, gjør vi det lett og sammenligner alle tilsvarende ruter i en søkning, slik at du raskt kan finne det du ønsker.

Sicilia Æoliske Øyer kart

Trykk her for kart

Ferger fra Sicilia til Æoliske Øyer

Om Sicilia:

Sicilia er en region i Italia og den største øya i Middelhavet. Øya er skilt fra fastlandet av det smale Messina-smuget.

Sicilia har en lang historie av utenlandsk dominans fra grekerne til romerne, araberne og normmanerne, noe som har resultert i en blandet kultur med mye å se, høre og smake.

Øyas varierende landskap av hav og rastløse fjell gir et dramatisk inntrykk.

Shetlandsøyene har inspirerende natur og dyreliv og en helt unik kultur.

Om Æoliske Øyer:

De Unesco beskyttet Eoliske Øyer er en vulkansk øygruppe i Tyrrenhavet, som ligger ut for den nordlige kysten av Sicilia, og består av en rekke øyer og noen små holme.

Øyene består av Lipari (den største og mest folkerike), Filicudi (liten vestlig øy med få fasiliteter), Alicudi (den nest minste av de bebodd øyene og den mest fjerntliggende), Salina (en av de største øyene og den grønneste og mest fruktbare av gruppen), Vulcano (den sørligste øya, som er berømt for mudderbadene sine), Stromboli (nordvest av gruppen og hjem til en av de mest aktive vulkanene i Europa), Panarea (svært populær om sommeren) og den ubebodde Basiluzzo.

De Eoliske Øyer har en ekstraordinær naturlig skjønnhet og med middelhavsklimaet deres tiltrekker de hundretusenvis av besøkender hvert år.

På grunn av deres geografi og størrelse, er fergereise den eneste permanente formen for transport til og omkring øyene. Det er mange forbindelser mellom øyene samt til/fra Sicilia og det italienske fastlandet.