Sverige

Slik bookes ferger fra Sverige til Finland

Det er flere fergeoverfarter fra Sverige til Finland. Ferger knytter pt. 4 havner i Sverige med 4 havner i Finland.

Det er 24 avganger daglig på 9 fergeruter som leveres av 5 fergeselskaper, inkludert Tallink Silja, Viking Line, Finnlines, Eckerö Linjen & Wasaline. Den kortest overfart tar omkring 1 time 45 minutter (Grisslehamn til Eckerö ).

Dette er en generell oversikt over de tjenestene som tilbys mellom Sverige og Finland. For oppdatert informasjon, bruk vår Pris-søk.

Sverige Finland kart

Trykk her for kart

Om Sverige:

Sverige er et skandinavisk land i Nord-Europa omkranset av Norge og Finland, og er knyttet til Danmark med en bro-tunnel.

Sverige har et fantastisk friluftsliv og tiltrekker mange besøkende om sommeren, hvor man kan nyte vandreturer mellom hytter eller campingplasser i de vakre fjellene.

Sverige byr også på kultur, kulturarv og kunst. I Stockholm eller Gøteborg kan man se fortiden, nåtiden og framtiden for Sverige.

Om Finland:

Finland er ett av verdens mest nordlige land, og ligger i nord Europa. Finland deler grenser med Sverige i vest, Norge i nord og Russland i øst.

Finland har kontrasterende vær med midnattssolen i den varme sommer og nordlyset i den snødekkede mørke vinter. Landets uspolert skoger og tusenvis av øyer og purker tilbyr masse av muligheter for besøkende, som ønsker å nyte de vakre naturlige omgivelser.