Hellas

Slik bookes ferger fra Hellas til Samos

Det er ingen mangel på valgmuligheter når det kommer til ferge fra Hellas til Samos. Det er 3 fergeselskaper med samlet 37 fergeruter som knytter Fournoi til Pythagorio , Agathonisi til Pythagorio , Arki til Pythagorio , Patmos til Pythagorio & Vathi, Lipsi til Pythagorio , Kalymnos til Pythagorio , Kos til Pythagorio & Vathi, Agios Kirikos til Pythagorio , Karlovassi & Vathi, Rhodos til Pythagorio & Vathi, Astypalea til Pythagorio & Chios til Karlovassi & Vathi.

Den raskeste ruten mellom Hellas og Samos er Agathonisi til Pythagorio med en seiltid på ca. 35 Minutter. Med så mange ruter å velge imellom, gjør vi det lett og sammenligner alle tilsvarende ruter i en søkning, slik at du raskt kan finne det du ønsker.

Hellas Samos kart

Trykk her for kart

Ferger fra Hellas til Samos

Om Hellas:

Hellas er et land i Sør-Europa og har den 11. lengste kystlinjen i verden. Landet deler grenser med Albania, Makedonia, Bulgaria og Tyrkia, og har øyer i Egeerhavet, Det Joniske Hav og Middelhavet.

Fantastiske strender, hvitkalkede hus, historiske steder og solskinn gjør Hellas til ett av verdens mest populære turistmål.

Om Samos:

Samos er en øy med unik natulig skjønnhet, som ligger i det østlige Egeerhavet, med Chios i nordvest og Dodekansene I sør.

Samos er en relativt stor øy med historiske steder spredt over hele øya. De sjarmerende grønne fjellene, som skaper en unik atmosfære, de eneløse vinmarkene, som produserer den berømte Samos vin og de valre kystene med rene hvite sandstrender, gjør alle Samos til et fantastisk sted å besøke.