Kykladene

Slik bookes ferger fra Kykladene til Kreta

Det er flere fergeoverfarter fra Kykladene til Kreta. Ferger knytter pt. 5 havner på Kykladene med 2 havner på Kreta.

Det er 49 avganger ukentlig på 8 fergeruter som leveres av 4 fergeselskaper, inkludert Minoan Lines, Anek Lines, SeaJets & Golden Star Ferries. Den kortest overfart tar omkring 1 time 45 minutter (Thira (Santorini) til Heraklion ).

Dette er en generell oversikt over de tjenestene som tilbys mellom Kykladene og Kreta. For oppdatert informasjon, bruk vår Pris-søk.

Kykladene Kreta kart

Trykk her for kart

Om Kykladene:

Kykladene er den meste berømte øygruppen i Det Egeiske Hav. Øygruppen ligger sørøst for det greske fastlandet, og består av noen av de vakreste øyene i verden. Navnet ”Kykladene” betyr ”sirkulære øyer”, og henviser til formen av øygruppen.

Både lokale grekere og utenlandske turister drar til Kykladene hvert år, for å nyte den blendende solen og krystallblått vann i dette paradise.

Om Kreta:

Kreta er den største greske øya, og er mer som et lite land enn noen annen gresk øy, og antagelig og så den mest fascinerende.

Kreta er kjent for sin naturlige kjønnhet og varierende landskap, med 1000 kilometer lange kystlinjer og mange bukter. Øya tilbyr sandstrender langs det krystallblå middelhavet, friktbare sletter, forrevne fjell og arkitektur.