Kykladene

Slik bookes ferger fra Kykladene til Kreta

Det er ingen mangel på valgmuligheter når det kommer til ferge fra Kykladene til Kreta. Det er 5 fergeselskaper med samlet 13 fergeruter som knytter Thira (Santorini) til Heraklion , Milos til Heraklion & Sitia, Mykonos til Heraklion , Paros til Heraklion , Naxos til Heraklion , Tinos til Heraklion , Syros til Heraklion , Thira (Santorini) til Heraklion , Sitia & Rethymno, Anafi til Sitia & Heraklion, Thira (Santorini) til Heraklion , Sitia & Rethymno & Milos til Heraklion & Sitia.

Den raskeste ruten mellom Kykladene og Kreta er Thira (Santorini) til Heraklion med en seiltid på ca. 1 time 40 minutter. Med så mange ruter å velge imellom, gjør vi det lett og sammenligner alle tilsvarende ruter i en søkning, slik at du raskt kan finne det du ønsker.

Kykladene Kreta kart

Trykk her for kart

Om Kykladene:

Kykladene er den meste berømte øygruppen i Det Egeiske Hav. Øygruppen ligger sørøst for det greske fastlandet, og består av noen av de vakreste øyene i verden. Navnet ”Kykladene” betyr ”sirkulære øyer”, og henviser til formen av øygruppen.

Både lokale grekere og utenlandske turister drar til Kykladene hvert år, for å nyte den blendende solen og krystallblått vann i dette paradise.

Om Kreta:

Kreta er den største greske øya, og er mer som et lite land enn noen annen gresk øy, og antagelig og så den mest fascinerende.

Kreta er kjent for sin naturlige kjønnhet og varierende landskap, med 1000 kilometer lange kystlinjer og mange bukter. Øya tilbyr sandstrender langs det krystallblå middelhavet, friktbare sletter, forrevne fjell og arkitektur.