Sardinia

Slik bookes ferger fra Sardinia til Italia

Det er ingen mangel på valgmuligheter når det kommer til ferge fra Sardinia til Italia. Det er 5 fergeselskaper med samlet 11 fergeruter som knytter Golfo Aranci til Livorno & Piombino, Olbia til Genoa , Livorno, Piombino & Civitavecchia, Porto Torres til Genoa & Civitavecchia, Olbia til Genoa , Livorno, Piombino & Civitavecchia, Arbatax til Civitavecchia , Cagliari til Civitavecchia & Napoli, Porto Torres til Genoa & Civitavecchia, Olbia til Genoa , Livorno, Piombino & Civitavecchia & Porto Torres til Genoa & Civitavecchia.

Den raskeste ruten mellom Sardinia og Italia er Olbia til Piombino med en seiltid på ca. 5 timer 30 minutter. Med så mange ruter å velge imellom, gjør vi det lett og sammenligner alle tilsvarende ruter i en søkning, slik at du raskt kan finne det du ønsker.

Sardinia Italia kart

Trykk her for kart

Om Sardinia:

Sardinia er en region i Italia, og den nest største øya i Middelhavet etter Sicilia.

Sardinia er en øy med typisk middelhavs skjønnhet, med store hvite strender, vilt interiør, gamle landsbyer og en kompleks historie.

Om Italia:

Italia ligger i Middelhavet i bunnen av Vest-Europa, med det Tyrrhenske Hav mot vest, det Ioniske Hav mot sør og Adriaterhavet mot øst.

Italia er det femte mest besøkte land i verden, og har flere verdensarv områder enn noe annet land. Roma, Milano, Venezia og Firenze er de mest populære destinasjonene i Italia, men landets rike samlinger av kunst, kultur og litteratur fra mange forskejllige perioder og regioner, gjør det umulig å bedømme, hvor det mest interessante stedet er.

Italia har omkring 6440 km av kyststrekning med utallige bukter og lange sandstrender. Det er lett å nå kystnære byer med bil fra et utvalg av ferger, store og små.