Hellas

Slik bookes ferger fra Hellas til Saroniske Øyer

Det er ingen mangel på valgmuligheter når det kommer til ferge fra Hellas til Saroniske Øyer. Det er 6 fergeselskaper med samlet 22 fergeruter som knytter Pireus til Poros (De Saroniske Øyer) , Methana til Egina , Ermioni til Hydra , Poros (De Saroniske Øyer) & Spetses, Hydra til Poros (De Saroniske Øyer) & Spetses, Poros (De Saroniske Øyer) til Hydra , Spetses & Egina, Porto Heli til Hydra , Poros (De Saroniske Øyer) & Spetses, Hydra til Poros (De Saroniske Øyer) & Spetses, Spetses til Hydra & Poros (De Saroniske Øyer), Porto Heli til Hydra , Poros (De Saroniske Øyer) & Spetses, Spetses til Hydra & Poros (De Saroniske Øyer) & Poros (De Saroniske Øyer) til Hydra , Spetses & Egina.

Den raskeste ruten mellom Hellas og Saroniske Øyer er Porto Heli til Spetses med en seiltid på ca. 10 Minutter. Med så mange ruter å velge imellom, gjør vi det lett og sammenligner alle tilsvarende ruter i en søkning, slik at du raskt kan finne det du ønsker.

Hellas Saroniske Øyer kart

Trykk her for kart

Ferger fra Hellas til Saroniske Øyer

Om Hellas:

Hellas er et land i Sør-Europa og har den 11. lengste kystlinjen i verden. Landet deler grenser med Albania, Makedonia, Bulgaria og Tyrkia, og har øyer i Egeerhavet, Det Joniske Hav og Middelhavet.

Fantastiske strender, hvitkalkede hus, historiske steder og solskinn gjør Hellas til ett av verdens mest populære turistmål.

Om Saroniske Øyer:

De Saroniske Øyer er de nærmeste greske øyene til Athen, som ligger over Argosaronic bukten i det sørlige Hellas.

Øyene kan lett nås fra Piræus med ferge, noe som gjør dem perfekte til en dags tur fra Athen.

Besøkende er garantert å nyte den naturlige skjønnheten, historiske skatte og unik arkitektur.