Kreta

Slik bookes ferger fra Kreta til Hellas

Det er ingen mangel på valgmuligheter når det kommer til ferge fra Kreta til Hellas. Det er 5 fergeselskaper med samlet 29 fergeruter som knytter Heraklion til Pireus , Chania til Pireus & Milos, Heraklion til Pireus , Milos, Mykonos, Paros, Naxos, Syros, Karpathos, Rhodos, Kasos, Sitia, Anafi, Chalki, Diafani & Ios, Chania til Pireus & Milos, Heraklion til Pireus , Milos, Mykonos, Paros, Naxos, Syros, Karpathos, Rhodos, Kasos, Sitia, Anafi, Chalki, Diafani & Ios, Sitia til Heraklion , Karpathos, Kasos, Milos, Pireus, Rhodos, Anafi, Chalki & Diafani, Heraklion til Pireus , Milos, Mykonos, Paros, Naxos, Syros, Karpathos, Rhodos, Kasos, Sitia, Anafi, Chalki, Diafani & Ios, Sitia til Heraklion , Karpathos, Kasos, Milos, Pireus, Rhodos, Anafi, Chalki & Diafani, Heraklion til Pireus , Milos, Mykonos, Paros, Naxos, Syros, Karpathos, Rhodos, Kasos, Sitia, Anafi, Chalki, Diafani & Ios, Sitia til Heraklion , Karpathos, Kasos, Milos, Pireus, Rhodos, Anafi, Chalki & Diafani & Heraklion til Pireus , Milos, Mykonos, Paros, Naxos, Syros, Karpathos, Rhodos, Kasos, Sitia, Anafi, Chalki, Diafani & Ios.

Den raskeste ruten mellom Kreta og Hellas er Sitia til Kasos med en seiltid på ca. 1 time 25 minutter. Med så mange ruter å velge imellom, gjør vi det lett og sammenligner alle tilsvarende ruter i en søkning, slik at du raskt kan finne det du ønsker.

Kreta Hellas kart

Trykk her for kart

Ferger fra Kreta til Hellas

Om Kreta:

Kreta er beliggende i den sørlige delen av Det Egeiske Hav, mellom Kretahavet og Det Libyske Hav. Kreta er den største og mest folkrike av de greske øyene, og den femte største i Middelhavet. Hovedstaden Heraklion spiller en vesentlig rolle i økonomien og kulturen i Hellas.

Kreta er ett av de mest populære reisemålene i Hellas. Det kontrasterende landskapet av vakre strender, imponerende fjell, kaotiske byer og skjønne landsbyer, velkommer over 2 millioner turister om året.

Om Hellas:

Hellas er et av verdens mest besøkte land. Hellas, som kan skryte av 16.000 km med kyststrekning, har Egeerhavet mod øst. Det joniske hav mot vest, Middelhavet mot sør og mange øyer.

Hellas er et varierende land med et fjellrikt fastland og fantastiske øyer med hvitkalkede hus og kirker med blå kuppel. Mange av de greske strendene har fått tildelt det blå flagget, mens landets rike historie og arv har sikret det 18 Unesco verdensarv områder.

Det greske fastlandet kan lett nås med ferge over Adriaterhavet fra Italia, mens det er mange innenlandske fergeservicer på grunn av de mange øyene. De innenlandkse fergene er moderne, men de variere basert på reisetypen. De lengre ruten e drives av konvensjonelle passasjerferge, men de kortere rutene mellom øyene drives av katamaraner og hurtigbåter.