Saroniske Øyer

Slik bookes ferger fra Saroniske Øyer til Hellas

Det er ingen mangel på valgmuligheter når det kommer til ferge fra Saroniske Øyer til Hellas. Det er 6 fergeselskaper med samlet 25 fergeruter som knytter Poros (De Saroniske Øyer) til Pireus , Egina til Pireus , Methana, Agistri Myli & Agistri, Hydra til Pireus , Ermioni, Poros (De Saroniske Øyer), Porto Heli & Spetses, Spetses til Pireus , Ermioni, Hydra, Porto Heli & Poros (De Saroniske Øyer), Egina til Pireus , Methana, Agistri Myli & Agistri, Hydra til Pireus , Ermioni, Poros (De Saroniske Øyer), Porto Heli & Spetses, Poros (De Saroniske Øyer) til Pireus , Ermioni, Hydra, Porto Heli, Spetses, Egina & Methana, Spetses til Pireus , Ermioni, Hydra, Porto Heli & Poros (De Saroniske Øyer), Hydra til Pireus , Ermioni, Poros (De Saroniske Øyer), Porto Heli & Spetses, Poros (De Saroniske Øyer) til Pireus , Ermioni, Hydra, Porto Heli, Spetses, Egina & Methana & Hydra til Pireus , Ermioni, Poros (De Saroniske Øyer), Porto Heli & Spetses.

Den raskeste ruten mellom Saroniske Øyer og Hellas er Spetses til Porto Heli med en seiltid på ca. 10 Minutter. Med så mange ruter å velge imellom, gjør vi det lett og sammenligner alle tilsvarende ruter i en søkning, slik at du raskt kan finne det du ønsker.

Saroniske Øyer Hellas kart

Trykk her for kart

Ferger fra Saroniske Øyer til Hellas

Om Saroniske Øyer:

De Saroniske Øyer er en øygruppe i Hellas, som ligger i den Saroniske Bukt rett ut for det greske fastlandet.

På tross av øyenes popularitet, har de klart å bevare deres greske atmosfære, noe som gjør dem til en sann perle å utforske. Det krystallklare vannet, den avslappende atmosfæren samt nærheten til Athen, gjør De Saroniske Øyer til et fantastisk sted for besøkende som ønsker å smake øylivet.

Om Hellas:

Hellas er et av verdens mest besøkte land. Hellas, som kan skryte av 16.000 km med kyststrekning, har Egeerhavet mod øst. Det joniske hav mot vest, Middelhavet mot sør og mange øyer.

Hellas er et varierende land med et fjellrikt fastland og fantastiske øyer med hvitkalkede hus og kirker med blå kuppel. Mange av de greske strendene har fått tildelt det blå flagget, mens landets rike historie og arv har sikret det 18 Unesco verdensarv områder.

Det greske fastlandet kan lett nås med ferge over Adriaterhavet fra Italia, mens det er mange innenlandske fergeservicer på grunn av de mange øyene. De innenlandkse fergene er moderne, men de variere basert på reisetypen. De lengre ruten e drives av konvensjonelle passasjerferge, men de kortere rutene mellom øyene drives av katamaraner og hurtigbåter.