Hvorfor bruke
Direct Ferries?

Ferger fra 3307 ruter og 697 havner i verden

Mer enn 2.5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1.2 millioner overfarter årlig

Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Ferger til Kanaløyene

Kanaløyene ligger like ut for kysten i Normandie og kombinere britisk innflytelse med litt fransk flair. Øygruppen er en britisk krone og består av seks bebodd øyer. Jersey og Guernsey er de største.

På grunn av plasseringen deres i den nordatlantiske golfstrøm, nyter øyene et litt varme klima enn det britiske fastlandet og tiltrekker turister hele året. Plasseringen deres gjør dem også lett tilgjengelig med ferger fra havne på den vestlige franske kysten og det sørlige England.

Jersey og Guernsey har de største befolkningene og de best etablerte kommersielle senter, og er de letteste øyene å komme til med ferge. Condor Ferries leverer fergeoverfarter for passasjerer og biler til St. Helier på Jersey og St. Peter Port på Guernsey, samt til hverandre.

Manche Iles Express leverer passasjerferger fra Carteret, Granville, St Malo og Dielette til både Jersey og Guernsey, mens det også er mindre regulære ferger til den nordligste av Kanaløyene, Alderney, fra Dielette.

Øyene har alle en særlig blanding av ærefryktinngytende natur, kultur og historie.

Jerseys historie er lengre enn et årtusen og eierskap av øya har endret seg mellom de franske og britiske mange ganger. Det har ført til en blanding av kulturer som gjør den til et helt unikt sted.

Hovedsttraksjoner på øya inkluderer Elizabet Castle, som er en festning fra det 16. århundret som står på en holm og bare kan nås til fots, når tidevannet er ute; og Jersey War Tunnels, som er et underjordisk sykehus og tunnel nettverk, som ble bygget under den nazistiske okkupasjonen, og nå fungerer som et museum.

Guernseys store attraksjoner inkluderer La Vallette Underground Military Museum, som er et annet underjordisk tysk kompleks og Hauteville House, som var residens for den berømte franske forfatteren Victor Hugo i den tiden han ble forvist fra hjemlandet sitt.

Alderney er mye mindre enn Jersey og Guernsey, men her er det også mye å se og lage, inkludert en øy museum og Alderney Rail Road.

Les mer Les mindre

Populære Fergeselskaper

  • Condor Ferries
    • Få pris
  • Manche Iles Express
    • Få pris

Ruter og havner i Kanaløyene