Hvorfor bruke
Direct Ferries?

Ferger fra 2674 ruter og 568 havner i verden

Mer enn 2.5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1.2 millioner overfarter årlig

Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Ferger til Kanaløyene

Kanaløyene ligger like ut for kysten i Normandie og kombinere britisk innflytelse med litt fransk flair. Øygruppen er en britisk krone og består av seks bebodd øyer. Jersey og Guernsey er de største.

På grunn av plasseringen deres i den nordatlantiske golfstrøm, nyter øyene et litt varme klima enn det britiske fastlandet og tiltrekker turister hele året. Plasseringen deres gjør dem også lett tilgjengelig med ferger fra havne på den vestlige franske kysten og det sørlige England.

Jersey og Guernsey har de største befolkningene og de best etablerte kommersielle senter, og er de letteste øyene å komme til med ferge. Condor Ferries leverer fergeoverfarter for passasjerer og biler til St. Helier på Jersey og St. Peter Port på Guernsey, samt til hverandre.

Manche Iles Express leverer passasjerferger fra Carteret, Granville, St Malo og Dielette til både Jersey og Guernsey, mens det også er mindre regulære ferger til den nordligste av Kanaløyene, Alderney, fra Dielette.

Øyene har alle en særlig blanding av ærefryktinngytende natur, kultur og historie.

Jerseys historie er lengre enn et årtusen og eierskap av øya har endret seg mellom de franske og britiske mange ganger. Det har ført til en blanding av kulturer som gjør den til et helt unikt sted.

Hovedsttraksjoner på øya inkluderer Elizabet Castle, som er en festning fra det 16. århundret som står på en holm og bare kan nås til fots, når tidevannet er ute; og Jersey War Tunnels, som er et underjordisk sykehus og tunnel nettverk, som ble bygget under den nazistiske okkupasjonen, og nå fungerer som et museum.

Guernseys store attraksjoner inkluderer La Vallette Underground Military Museum, som er et annet underjordisk tysk kompleks og Hauteville House, som var residens for den berømte franske forfatteren Victor Hugo i den tiden han ble forvist fra hjemlandet sitt.

Alderney er mye mindre enn Jersey og Guernsey, men her er det også mye å se og lage, inkludert en øy museum og Alderney Rail Road.

Les mer Les mindre

Populære Fergeselskaper

 • Condor Ferries
  • Få pris

Kanaløyene anmeldelser

 • "Booking opplevelse"

  Svært fornøyd med Condor Ferries, alt i tiden og god tjeneste. Ikke fornøyd med Direct Ferries, som jeg booket med. De sendte ikke bekrefftelse over e-post, men tok pengene fra kontoen min. Brukte 20 minutter på telefonen (kostet 11 pence per minut), men kunne ikke komme igjennom. Ringte til Condor, som svarte med det samme og bekreftet at bookingen min var gått igjennom. Vil booke direkte med dem i fremtiden.

  Les mer Les mindre
 • "Dårlig vær"

  Vi kunne ikke reise tilbake fra Guernsey siste mmandag – en beskjed ble etterlatt på mobiltelefonen vår i god tid. Det var spill av tid, å ringe til Direct Ferries, da de bare arbeider mandag til fredag. Men vi gikk ned på Condor kontor i havnen og selv om det var en søndag, ble vi sikret en passende fergeoverfart den etterfølgende dagen, av en fremragende dame på kontoret. Det viste seg at vi ville ha betalt mindre, hvis vi hadde booket direkte med Condor Ferries.

  Les mer Les mindre
 • "Flott tur med Condor Ferries fra Jersey til Guernsey"

  En tur med Condor Ferries fra Jersey til Guernsey kan anbefales. Meget rask og grei innsjekking og utlevering av bagasje. Personalet var veldig hjelpsomme og hyggelige. Skipets punktlighet var topp. Behagelig og rask båttur, der man nesten ikke merket man var på sjøen, unntatt når man gikk ut på dekk da.

  Les mer Les mindre
 • "Den 23 desember kl. 23:30"

  Overfarten var ikke så behagelig, da vi seilte i svært opprørt hav og høy vind, men jeg vil gjerne si takk til personalet, for den måten de oppførte seg på under hele turen. De gjorde et virkelig flott arbeid, og tok seg av alle passasjerer som hadde bruk for oppmerksomhet, spesielt de eldre, som ikke hadde den mest behagelige turen.

  Les mer Les mindre

Ombord på fergene

Finn ut hvordan det er ombord på fergene før du reiser.

Fergeguider, videoer og anmeldelser​

Ruter og havner i Kanaløyene