Italia

Slik bookes ferger fra Italia til Sicilia

Det er ingen mangel på valgmuligheter når det kommer til ferge fra Italia til Sicilia. Det er 6 fergeselskaper med samlet 43 fergeruter som knytter Civitavecchia til Palermo & Palermo Termini Imerese, Genoa til Palermo , Napoli til Palermo , Palermo Termini Imerese & Milazzo, Civitavecchia til Palermo & Palermo Termini Imerese, Napoli til Palermo , Palermo Termini Imerese & Milazzo, Salerno til Palermo & Messina, Napoli til Palermo , Palermo Termini Imerese & Milazzo, Livorno til Palermo , Napoli til Palermo , Palermo Termini Imerese & Milazzo, Salerno til Palermo & Messina & Vulcano til Palermo , Milazzo & Messina.

Den raskeste ruten mellom Italia og Sicilia er Villa San Giovanni til Messina med en seiltid på ca. 20 Minutter. Med så mange ruter å velge imellom, gjør vi det lett og sammenligner alle tilsvarende ruter i en søkning, slik at du raskt kan finne det du ønsker.

Italia Sicilia kart

Trykk her for kart

Ferger fra Italia til Sicilia

Om Italia:

Italia har flest Unesco verdensarvsområder i verden. Landet er kjent som fødestedet for den vestlige kulturen sammen med Hellas.

Italia er full av kunst og momumenter, og nesten hver eneste by byr på et par interessante steder. Fra de romerske ruinene, bysantinske byer og renessanse mesterverk til brosteinsbelagte gater, vakre kirker og fantastiske strender – Italia gir sjeldne opplevelser som ikke kan overvurderes.

Om Sicilia:

Øya Sicilia, som ligger ut for Italias sørkyst, er den største av de mange italienske øyene og er omgitt av det joniske hav, Tyrrenhavet og Middelhavet.

Dele av Sicilia er på samme breddegrad som den nordafrikanske kysten, noe som resulterer i et mildt klima som gjør øya attraktiv året rundt, ikke bare for besøkender fra det italienske fastlandet, men også fra utlandet.

På Sicilias østkyst finner man Etna, den største aktive vulkanen i Europa.

Det er en rekke fergeruter til og fra naboøyene og det italienske fastlandet, samt internasjonale forbindelser til blant annet Malta og Tunesia.