Sicilia

Slik bookes ferger fra Sicilia til Italia

Det er ingen mangel på valgmuligheter når det kommer til ferge fra Sicilia til Italia. Det er 6 fergeselskaper med samlet 45 fergeruter som knytter Palermo til Genoa , Palermo Termini Imerese til Civitavecchia & Napoli, Palermo til Genoa , Napoli, Civitavecchia, Salerno, Livorno, Panarea, Vulcano, Lipari, Salina, Stromboli, Rinella, Alicudi, Filicudi & Ustica Island, Messina til Salerno , Reggio Calabria, Lipari, Rinella, Salina, Vulcano, Panarea, Stromboli & Villa San Giovanni, Palermo til Genoa , Napoli, Civitavecchia, Salerno, Livorno, Panarea, Vulcano, Lipari, Salina, Stromboli, Rinella, Alicudi, Filicudi & Ustica Island, Trapani til Favignana , Levanzo, Marettimo & Pantelleria Island, Milazzo til Stromboli , Rinella, Vulcano, Lipari, Salina, Alicudi, Panarea, Filicudi, Ginostra (Stromboli), Vibo Valentia & Napoli, Porto Empedocle til Lampedusa & Linosa, Messina til Salerno , Reggio Calabria, Lipari, Rinella, Salina, Vulcano, Panarea, Stromboli & Villa San Giovanni, Marsala til Favignana , Levanzo & Marettimo & Milazzo til Stromboli , Rinella, Vulcano, Lipari, Salina, Alicudi, Panarea, Filicudi, Ginostra (Stromboli), Vibo Valentia & Napoli.

Den raskeste ruten mellom Sicilia og Italia er Messina til Villa San Giovanni med en seiltid på ca. 20 Minutter. Med så mange ruter å velge imellom, gjør vi det lett og sammenligner alle tilsvarende ruter i en søkning, slik at du raskt kan finne det du ønsker.

Sicilia Italia kart

Trykk her for kart

Ferger fra Sicilia til Italia

Om Sicilia:

Sicilia er en region i Italia og den største øya i Middelhavet. Øya er skilt fra fastlandet av det smale Messina-smuget.

Sicilia har en lang historie av utenlandsk dominans fra grekerne til romerne, araberne og normmanerne, noe som har resultert i en blandet kultur med mye å se, høre og smake.

Øyas varierende landskap av hav og rastløse fjell gir et dramatisk inntrykk.

Shetlandsøyene har inspirerende natur og dyreliv og en helt unik kultur.

Om Italia:

Italia ligger i Middelhavet i bunnen av Vest-Europa, med det Tyrrhenske Hav mot vest, det Ioniske Hav mot sør og Adriaterhavet mot øst.

Italia er det femte mest besøkte land i verden, og har flere verdensarv områder enn noe annet land. Roma, Milano, Venezia og Firenze er de mest populære destinasjonene i Italia, men landets rike samlinger av kunst, kultur og litteratur fra mange forskejllige perioder og regioner, gjør det umulig å bedømme, hvor det mest interessante stedet er.

Italia har omkring 6440 km av kyststrekning med utallige bukter og lange sandstrender. Det er lett å nå kystnære byer med bil fra et utvalg av ferger, store og små.