Maritima Ferries
Fergeselskap
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Maritima Ferries

Maritima Ferries kjøpte SNCMs ruter i januar 2016, og er nå drevet under dette nye navnet. De er et stort fergeselskap, som knytter det franske fastlandet med Korsika, Algerie og Tunisia.

Maritima Ferries leverer fergeservicer året rundt fra Marseille, den viktigste handelshavnen i Frankrike. De tilbyr også regelmessige overfarter til de korsikanske havnene i Ajaccio, Propriano, Bastia, Ile Rousse samt direkte forbindelser til badebyen Porto Vecchio.

Ferien starter så snart, man trår om bord på Maritima Ferries cruise skip. Skipene er godt utstyrt med et utvalg av lugarer, og cruise skipet deres, ’Danielle Casanova’, kan bære opp til 2200 passasjerer og 700 kjøretøyer.

Se Maritima Ferries sine rutetider, priser og bestill Maritima Ferries sine fergebilletter med directferries.no. Leter du etter en alternativ rute eller et annet fergeselskap? Slapp helt av, vi sammenligner Maritima Ferries med alternative fergeselskaper så vi kan hjelpe deg å velge.

Alle Maritima Ferries ruter

[--Operator--] sine ruter og havner .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.