SNCM
Fergeselskap
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

SNCM

SNCM er blitt døpt om til ’Maritima Ferries’ i januar 2016.

Det franske fergeselskapet mottok subsidier for å sikre fergeforbindelsene mellom det franske fastlandet og Korsika, Algerie og Tunisia. Etter at selskapet hadde akkumulerende tap i et tiår, valgte Marseilles domstol at Rocca gruppen skulle overta SNCM.

SNCM hadde seilet over Middelhavet siden 1976 med moderne skip, som nå vil bli brukt av Maritima Ferries, da de overtok SNCMs servicer. Fergene deres har seilt fra Marseille, Toulon og Nice til Calvi, Bastia, Ajaccio, Ile Rousse, Propriano, Porto Vecchio (Korsika), Porto Torres (Sardinia), Alger, Oran og Bejaia i Algeri, samt Tunis i Tunisia og Genova i Italia.

SNCm ble opprinnelig skapt for at imøtekomme etterspørgelse for en regelmessig fergeforbindelse for biler, gods og passasjerer mellom Korsika og det franske fastlandet, og ga Korsika adgang til de franske servicene hele året rundt.

Algeri Ferries arbeider nå atskilt fra SNCM, og leverer direkte forbindelser mellom Frankrike og Algerie, samt overfarter til de spanske havnene i Valencia og Alicante.

På de tunisiske rutene, fullfører CTN Ferries nå den ukentlige servicen drevet af SNCM.

Direct Ferries sammenligner fergeruter og priser basert på dine søkekriterier. På denne måten kan du sammenligne SNCM sine produkter med andre fergeselskapers ruter og priser, i ett enkelt søk.

Sammenlign SNCM sine fergeruter og priser nå med alternative fergeselskaper før du bestiller billetten din. Slik sikrer du at du finner det beste tilbudet for turen din.

SNCM routes and ports

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.