Italia

Slik bookes ferger fra Italia til Æoliske Øyer

Det er ingen mangel på valgmuligheter når det kommer til ferge fra Italia til Æoliske Øyer. Det er 5 fergeselskaper med samlet 84 fergeruter som knytter Napoli til Lipari , Stromboli til Panarea , Salina, Vulcano, Lipari, Ginostra (Stromboli), Rinella & Filicudi, Panarea til Salina , Stromboli, Vulcano, Lipari, Ginostra (Stromboli), Rinella & Filicudi, Salina til Vulcano , Panarea, Stromboli, Lipari, Ginostra (Stromboli), Rinella, Alicudi & Filicudi, Lipari til Salina , Stromboli, Panarea, Ginostra (Stromboli), Rinella, Vulcano, Alicudi & Filicudi, Salina til Vulcano , Panarea, Stromboli, Lipari, Ginostra (Stromboli), Rinella, Alicudi & Filicudi, Panarea til Salina , Stromboli, Vulcano, Lipari, Ginostra (Stromboli), Rinella & Filicudi, Vulcano til Lipari , Stromboli, Panarea, Salina, Ginostra (Stromboli), Rinella, Alicudi & Filicudi, Stromboli til Panarea , Salina, Vulcano, Lipari, Ginostra (Stromboli), Rinella & Filicudi, Salina til Vulcano , Panarea, Stromboli, Lipari, Ginostra (Stromboli), Rinella, Alicudi & Filicudi & Stromboli til Panarea , Salina, Vulcano, Lipari, Ginostra (Stromboli), Rinella & Filicudi.

Den raskeste ruten mellom Italia og Æoliske Øyer er Vulcano til Lipari med en seiltid på ca. 10 Minutter. Med så mange ruter å velge imellom, gjør vi det lett og sammenligner alle tilsvarende ruter i en søkning, slik at du raskt kan finne det du ønsker.

Italia Æoliske Øyer kart

Trykk her for kart

Ferger fra Italia til Æoliske Øyer

Om Italia:

Italia har flest Unesco verdensarvsområder i verden. Landet er kjent som fødestedet for den vestlige kulturen sammen med Hellas.

Italia er full av kunst og momumenter, og nesten hver eneste by byr på et par interessante steder. Fra de romerske ruinene, bysantinske byer og renessanse mesterverk til brosteinsbelagte gater, vakre kirker og fantastiske strender – Italia gir sjeldne opplevelser som ikke kan overvurderes.

Om Æoliske Øyer:

De Unesco beskyttet Eoliske Øyer er en vulkansk øygruppe i Tyrrenhavet, som ligger ut for den nordlige kysten av Sicilia, og består av en rekke øyer og noen små holme.

Øyene består av Lipari (den største og mest folkerike), Filicudi (liten vestlig øy med få fasiliteter), Alicudi (den nest minste av de bebodd øyene og den mest fjerntliggende), Salina (en av de største øyene og den grønneste og mest fruktbare av gruppen), Vulcano (den sørligste øya, som er berømt for mudderbadene sine), Stromboli (nordvest av gruppen og hjem til en av de mest aktive vulkanene i Europa), Panarea (svært populær om sommeren) og den ubebodde Basiluzzo.

De Eoliske Øyer har en ekstraordinær naturlig skjønnhet og med middelhavsklimaet deres tiltrekker de hundretusenvis av besøkender hvert år.

På grunn av deres geografi og størrelse, er fergereise den eneste permanente formen for transport til og omkring øyene. Det er mange forbindelser mellom øyene samt til/fra Sicilia og det italienske fastlandet.