Hvorfor bruke
Direct Ferries?

Ferger fra 3307 ruter og 697 havner i verden

Mer enn 2.5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1.2 millioner overfarter årlig

Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Ferger til Kanariøyene

De Kanariske Øyer er tolv vulkanske øyer øst for den nordvestlige kysten av Afrika, som er kjent for deres subtropiske klima, strender og interessante historie. Hver øy er et populært feriemål, men Tenerife, Fuerteventura, Gran Canaria og Lanzarote er best kjent internasjonalt.

Tenerife og Gran Canaria er Spania annen og tredje største øyer og hjem til de fleste av øygruppens to millioner beboere. Befolkningen, som mest er spansktalende, er en blanding av romersk-katolske innfødte og innvandrere, mange fra det spanske fastlandet.

Tenerife har to flyplasser og fire fergehavner, og de andre større øyer har en flyplass og en fergehavn. Gran Canaria har den største flyplassen og fergehavn, men Tenerife er mer travl. Det er trikker og lokale busser på de større øyene.

Selvom størstedelen av kanariske fergeoverfarter er mellom øyene, kan man komme dertil fra det spanske fastlandet via havnene i Cadiz og Huelva i den sørvestlige delen av landet, med forbindelser til Gran Canaria, Lanzarote og La Palma. Overfarter fra det spanske fastlandet til Kanariøyene er lange, men skipene er generelt av god standard, slik at reisen bør være behagelig.

Hvis man flyr til en av øyene, før man reiser videre til en annen, så er Tenerife knutepunktet på øyene, på grunn av flyplassene sine, sin geografiske posisjon, og det faktumet at man kan nå de fleste av de andre øyene herfra.

Les mer Les mindre

Populære Fergeselskaper

 • Fred Olsen Express
  • Få pris
 • Naviera Armas
  • Få pris
 • Lineas Maritimas Romero
  • Få pris
 • Naviera Nortour
  • Få pris
Se alle fergeselskaper

Kanariøyene anmeldelser

 • "Meget fornøyd. Anbefales på det varmeste"

  Etter over 300 mil med bil var vi veldig spente da aldri benyttet denne ferga før. Det var en meget positiv opplevelse. Stor pene lugarer,grei matservering,hyggelig betjening alle steder. Reint og fint over alt. Godt å hvile ut i ei så fin ferge etter lang biltur.

  Les mer Les mindre
 • "Avgang med komplikasjoner"

  Fornøyd med skipet og sjøreisen. Svært kritikkverdig at googleveiledningen for returreisen fra Santa Cruz viste feil avgangssted - hvordan er dette mulig? Risikerte å komme for sent til avgangen..

  Les mer Les mindre
 • "Fergetur"

  Det er blitt veldig enkelt og ryddig å ta ferga i forhold til tidligere. Bestill på nett, vis passet på terminal, og nyt turen. Svært hyggelige og trivelige besetninger og billettør er gjør turen til en flott opplevelse. Litt dyre billetter for turister drar inntrykket ned. Det er like dyrt som å fly mellom øyene.

  Les mer Les mindre
 • "Fred Olsen to Gomera"

  Fast and comfortable voyage. Clean ferry. Polite and friendly staff. Lady’s English on public announcement system was incomprehensible. For security reasons, I suggest Fred Olsen invest in an automated voice.

  Les mer Les mindre

Ombord på fergene

Finn ut hvordan det er ombord på fergene før du reiser.

Fergeguider, videoer og anmeldelser​

Ruter og havner i Kanariøyene