Corsica Sardinia Ferries

Corsica Sardinia Ferries, og så kjent som Corsica Ferries, leverer ferger fra Frankrike og Italia til Korsika, Sardinia og Elba, samt noen øy servicer.

Corsica Ferries er blitt det ledende privateide fergeselskap for overfarter til Korsika og Sardinia siden starten deres for over 40 år siden, og målet deres er å tilby en sikker overfart for en god pris.

Alle Corsica Ferries restauranter er medlem av den berømte Chaîne dess Rotisseurs – en garanti for et internasjonalt kjøkken av den høyeste kvaliteten og profesjonelle kokker.

Corsica Sardinia Ferries tilbyr opp til 15 avganger per dag til Korsika og Sardinia, og opp til 7 avganger per dag til den toskanske øygruppen Elba.

Se Corsica Sardinia Ferries seilplaner, priser og book Corsica Sardinia Ferries fergebilletter med directferries.no. Leter du etter en alternativ rute eller fergeselskap? Bare rolig, vi sammenligner Corsica Sardinia Ferries med alternative fergeselskaper for å hjelpe deg med å velge.

Les mer Les mindre

Alle Corsica Sardinia Ferries ruter

Corsica Sardinia Ferries kundeanmeldelser

 • "God alt i alt"

  Virket overraskende lett i sammenligning med andre fergeselskaper, og Direct Ferries hjalp virkelig, da vi ønsket å endre ruten fra Nice til Savona. Eneste ulempe var en svært uforskammet person i kafeteriaen på båten.

  'Anders' reiste med Corsica Sardinia Ferries på Mega Express Five/Mega Express Four

  Les mer Les mindre
 • "fin reise "

  Reisen var veldig fin, personalet var utrolig hjelpsomme og hyggelige. Renslig på båten.

  'Joachim' reiste med Corsica Sardinia Ferries på Corsica Victoria/Mega Express Two

  Les mer Les mindre
 • "Nice til Ajaccio"

  Først, havnen i Nice: Det er to områder i havnen, hvor man kan komme om bord på fergene, en på hver side av havnen, omkring 20 minutters gåtur fra hverandre. Det er en liten mini buss som kjører mellom dem. Men det virker ikke til å være noen skiltning (i hvert fall ikke på engelsk), om hvilken side man skal til. Alt annet var godt. Fergene: Alle ”Corsica Ferries” ferger vi har reist med, synes å være basert i Genova, slik at besetningen for det meste er italiensk, ikke noe problem, men litt uventet. Fergene er rene, med god mat og hjelpsomt personale. Kan helt sikkert anbefale dem hvis du reiser fra Sør-Frankrike til enten Bastia eller Ajaccio på Korsika.

  'James' reiste med Corsica Sardinia Ferries på Mega Express Five

  Les mer Les mindre
 • "Flott ferjetur"

  Vi reiste, uten bil, fra Bastia til Nice. Og ferjeturen forløp uten problemer, flott logistikk ved innsjekk/ombordstigning og flott rulletrapp som gjorde det enkelt å komme seg inn/ut av båten med koffert. Vi hadde bestilt oss stoler, men syntes at det var litt kjedelig å sitte der uten utsikt, så vi satte oss i "selvbetjeningsrestauranten" Punktlig var også turen, så vi anløp i tråd med tidtabellen NICE.

  'John Erling' reiste med Corsica Sardinia Ferries på Mega Express

  Les mer Les mindre