Ustica Lines
Fergeselskap
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Ustica Lines

Ustica Lines, nå kjent som Libert Lines, har en rekke fergeruter som knytter Italias fastland med de eoliske øyer, de pelagiske øyer, de egadiske øyer, Sicilia, Ustica og Pantelleria, samt servicer mellom øyene.

Ustica Lines startet i 1993, da de begynte noen servicer mellom Napoli, Sicilia og Ustica. Innen et par år hadde de etablert seg som det største selskapet innen passasjertransport i regionen. I dag har fergeselskapet mer enn 25 raskferger og katamaraner, og har utvidet rutenettet deres til å være ett av de største i Italia. Skipene kan generelt bære mellom 200-230 passasjerer og har bar, tv, flystoler og elektroniske stabilisatorer for ekstra komfort.

Ustica Lines ansetter mer enn 350 personer og transporterer omkring 1,5 millioner passasjerer årlig.

Bruk directferries.no for å finne Ustica Lines sine rutetider, priser og hvordan bestille Ustica Lines fergebilletter. Er du ute etter den billigste prisen til reisemålet ditt? Slapp helt av, vi sammenligner også Ustica Lines med alternative fergeselskaper.

Alle Ustica Lines ruter

[--Operator--] sine ruter og havner .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.